Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a hasam alja? Olyan érzés mint amikor megjönne. Három hónapja szedek fogamzásgátló tablettát (Volina) ma fogom bevenni a 3. levél utolsó szemét. Miért van ilyen érzésem? Ugye nem lehetek terhes?
nem ijesztegetni akarlak...de nem lehet, h vmi szexuális úton terj. betegség? :S
sztem menj el orvoshoz, aztán majd ő megmondja, h mi a helyzet
szerintem fogamzás gátló mellet elég kicsi az esélye .
am szerintem semmi komoly. bocs .de fiú vagyok és annyira nem vágom :D
Szerintem semmi bajod nincs. Én egy éve szedek tablettát, és nekem is minden egyes hónapban van ilyen érzésem. Főleg mivel utolsó szemet veszed be. Nekem akkor tényleg szokott fájni, de nem csak a levél végén, hanem a közepénél is néha van olyan érzésem, mintha meg akarna jönni. Levél vége felé elég rendesen fáj a hasam is és a mellem is le akar szakadni olyankor. Azóta voltam kb. 3x dokinál, semmi bajomat nem talált szerencsére. Kérdezte azt is, hogy szokott e fájni a hasam, mondtam, hogy igen, de nem vészes. Nem mondott rá semmit sem. Gondolom ha baj lett volna, akkor szól. Szóval nyugi. Szerintem nem te vagy az egyetlen, itt vagyok én is :) Viccet félre téve magad megnyugtatásából látogass meg egy dokit és panaszold el neki.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!