Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog. Gátlót szedők! Mennyi ideig szokott tartani a "menstruációtok"?
Figyelt kérdés
Azért tettem idézőjelbe, hogy ebbe ne tudjanak belekötni, hogy de ilyenkor nincs is menstruáció, csak megvonásos vérzés. Igen, tisztában vagyok vele.2011. jún. 15. 11:30
11/14 anonim válasza:
szia! Nekem első és második nap kellett maximum tampont hordanom,harmadik napon már elég volt a tisztasági betét.Maximum 3 napig tartott,volt hogy 1-el több v kevesebb napig :) 7 évig szedtem kb kihagyásokkal :)
12/14 anonim válasza:
Nekem előtte is 4 napig tartott erősen, most is 4 napig tart csak gyengén. Igazából ha a higiénia miatt nem kéne cserélgetni elég lenne egy napra egy betét/tampon...
És mindig a szünet 3. napján jött meg eddig.
20L
13/14 anonim válasza:
Nekem is 7 napig tartott fog.gátló előtt, és elég erős volt, most 4 napig tart, abból a 2. kicsit erősebb, de tabi előtti időszakhoz képest az is piskóta. Mini tamponnal lazán elvagyok egész végig.
14/14 anonim válasza:
Nekem 5 napig tartott azelőtt, olyan görcsökkel h volt h sulibol is kimaradtam. Most 3 nap és csak az első napon fáj, de ez annyival enyhébb, hogy fájdalomcsillapító se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!