Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csajok! Nektek is szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek is szokott késni a menstruációtok a 28 napos február miatt? Ha igen akkor hány napot!

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát, ez nem késés, a menstruáció nem olyan, hogy mindig 29-én jön meg. Egy menstruáció be van állva ciklikusan, tehát pl. mindig 28 naponként jön meg, ergo mindegy, hanyadika van, mindig 28 napra jön meg. Nem hittem, hogy van még olyan, aki azt hiszi, mindig ugyanakkor jön meg hónapban.
2010. márc. 15. 19:53
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Nem vagyok hülye. Tisztában vagyok a dologgal. Csak nekem eddig még mindig 30 napra jött meg. Soha sem máskor. Most pedig már 8 napja késik.
2010. márc. 15. 19:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezt én sem hiszem, hogy van olyan aki még mindig azt hiszi ugyan azon a napon jön meg. Nekem nem mindig azon a napon jön meg. Van amikor 1-2 nappal előbb és van, hogy később. Ez sok mindentől függ.
2010. márc. 15. 19:57
 4/14 anonim ***** válasza:
akkor csajszikám vegyél egy tesztet.
2010. márc. 15. 19:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát de ha mindig 30 napra jön meg, akkor hogy a jó istenbe jön ehhez a február?? Most komolyan. Akkor a februárhoz viszonyítva késik, vagy most tartasz a 38. napon?

A késést nagyon nagyon sok minden okozhatja. A leggyakoribb okai a stressz és az időjárás. Az sem ritka, hogy csak úgy késik. Van okod attól félni, hogy babát vársz?

2010. márc. 15. 19:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, mert rendszeresen védekezünk. Azért írtam ki, mert kíváncsi voltam, hogy nálatok is így van e.
2010. márc. 15. 20:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen most tartok a 38. napon.
2010. márc. 15. 20:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor simán késik, majd megjön.
2010. márc. 15. 20:03
 9/14 anonim ***** válasza:
De hogy konkrétan a kérdésre is válaszoljak: Nekem ugyanúgy megjött normális időben ebben és az ezt megelőző hónapban is.
2010. márc. 15. 20:04
 10/14 anonim válasza:

Ha 29. vagy 30-án jönne meg, akkor februárban kimarad. Ez olyan mint a számítógépeknél a 2000. Egyszerűen nem olyan fejlett a szervezeted, hogy nyomon kövesse a változást és a február nagy dilemma számára. Mert ugye mikor tudatosul benned, hogy nem február 29 van hanem március 1., akkor a szervezeted is észleli, hogy hipp-hopp. Azt hiszi, hogy elfelejtette, és fittyet hány rá majd kezdi elölről a ciklust. A február sajnos ilyen trükkös hónap.

Ez olyan, mint aki február 29-én születik. Négy évente öregszik egy évet, tiszta szerencsés.

2010. márc. 15. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!