Lányok! Nektek napra pontosan szokott megjönni a menstruációtok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 15:58
1/9 anonim válasza:
nekem nem, 1-2 hét késés mindig van
20/L
2/9 anonim válasza:
Dehogy. Ritka az olyan nő. A ciklus 25-35 nap között normáis.
3/9 anonim válasza:
2 hét késés 20 évesen nem igazán normális...
4/9 anonim válasza:
nekem napra pontosan jött meg. aztán meg fogamzásgátlóval már órára pontosan
5/9 anonim válasza:
Nekem először 13 évesen jött meg, aztán kb 2 évig összevissza, vt h 3-4 hónap is kimaradt.Most egyelőre rendszeres (már 4 hónapja), viszont csak 26 nap van közötte.Nem tom, hány éves vagy, de ha csak most van vmi baj, akk ne szarj be, akármi kiválthatja, viszont ha ez már hosszú idje így van, akk menj el dokihoz.
15/L
6/9 anonim válasza:
jártam orvosnál, azt mondta semmi gondom, tisztába voltam vele akkor h nem normális :/ első voltam.
7/9 anonim válasza:
Nekem egy pár hónapja pont 28 napra jön meg.
8/9 anonim válasza:
Ha orvos mondja, akkor oké.
Kis kiegészítés: ha valaki tabit szed, NEM menstruál, hanem ún. megvonásos vérzése van. Ez egy mesterséges ciklus, azért órára pontos. Ilyenkor peteérés sincs.
9/9 A kérdező kommentje:
Én 16 éves vagyok és nekem eddig sose jött meg napra pontosan.Eddig azt hiszem 2 alkalom volt,hogy megjött egy időpontban.Viszont ma vagy holnap kéne megjönnie,és még semmi.
2010. okt. 28. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!