Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátlót szedtek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátlót szedtek? És mennyi az ára?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 20:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Már nem emlékszem!Azt hiszem azért mert abba hagytam az egyik kapcsolatom után,aztán mikor újra mentem iratni akkor Belarát írtak!
2011. jún. 14. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászfüggő, hogy melyiket írja :) általában ugyanaz a doki mindenkinek ugyanazt :)

Nálam Yadine, 7200/3 hónap, nagyon jó, azalatt fogyóztam le 15 kilót, mialatt már szedtem, menstruációs görcsök nuku, libidócsökkenés szintúgy nuku.

2011. jún. 14. 22:30
 13/18 A kérdező kommentje:
Nővérem is azt szedi!Utolsó!Jó drága sajna!
2011. jún. 14. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha a Milligest bevált, kérd azt! Írtam az előbb, hogy én is Milligestet szedtem, aztán és is ugyanígy az akkori kapcsolatom után hagytam abba. Amikor újra gyógyszert írattam (másik orvosnál) akkor írtak fel Lindynette 20-at. Attól híztam és migrénem volt, így egy újabb orvos azt mondta, hogy régen bevált a Milligest, akkor szedjem azt. Egy éve szedem újra.
2011. jún. 14. 23:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem 5-6 barátnőm is évek óta Lindynette-t szed, én is, és senkinél nem jelentkezett mellékhatás, maximum egy kis mellnövekedés. És nem is annyira drága, havi egy ezresbe kerül (mivel nyilván a párunk fizeti a felét).

20l

2011. jún. 14. 23:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Gracialt szedek,3 havi kb.7000Ft.

Elég nehezen szoktam hozzá és libidócsökkenést is okoz...nem gyengén:(

Én is válltani szeretnék,csak félek,hogy nehezen szokik hozzá a szervezetem.

2011. jún. 14. 23:42
 17/18 anonim válasza:
Nekem spirálom van, egyszer került 10 ezerbe, plusz zsebbe a dokinak 3 a felrakásért. Azóta egy olyan 5 nappal korábban menstruálok, és kb két nappal tovább is tart, de amúgy semmi gond. 7 évig jó. Huh, de jó nekem. :)
2011. jún. 22. 10:10
 18/18 anonim válasza:
én belarát szedek nekem nincs bajom vele.
2011. jún. 27. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!