Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót szedtek? És mennyi az ára?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 20:39
1/18 anonim válasza:
Lindynette-t szedek 2,5 éve, semmilyen mellékhatása nem jelentkezett nálam és teherbe se estem :D
6000 Ft 3 havi adag.
Teljesen meg vagyok elégedve vele :)
20/L
2/18 A kérdező kommentje:
Első ha unatkozol ne ide irkálj!Nem azért kéredezek hogy ilyen IQ harcosok válaszoljanak!
2011. jún. 14. 20:41
3/18 A kérdező kommentje:
Nem neked szólt!Már törölték az elsőt!
2011. jún. 14. 20:44
4/18 anonim válasza:
Dienille-t szedek kicsivel több mint 1 éve, 6000 ft.
5/18 anonim válasza:
Én már nem szedek, de Simyciat szedtem, az volt 6000 ft körül 3 havi.
7/18 anonim válasza:
Milligestet szedek 3 éve, 5200-6000 ft, patikafüggő. Szedtem egy rövid ideig Lindynette 20-at, de az szar volt. Arra már nem is emlékszem, mennyibe került.
8/18 anonim válasza:
Qlairát szedek fél éve 9000 forint 3 hónapra
9/18 A kérdező kommentje:
Én kb 1évig szedtem Milligest-et,Azóta Belara-t!Szerintem váltanom kéne azért kérdeztem!Ja és 1x kipróbáltam a Trilegol (azt hiszem így kell írni) de attól nagyon meghíztam!:-S
Mielött valaki rossz indulatú megjegyzést tenne : tudom hogy csak nőgyógyász írhat ki és ő tudja mi a jó nekem!...
2011. jún. 14. 21:34
10/18 anonim válasza:
Miért váltottál a Milligestről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!