Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk, ti miért nem szedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti miért nem szedtek fogamzásgátlót? Miért mindig csak a lányoknak kell ezzel foglalkozni?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 3. 14:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Indexes linkre nem kattintok.
2010. nov. 3. 14:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
"Hosszas kutatások után most végül egy olyan szert sikerült kifejleszteni, amely kis szerencsével ÖT év múlva már kereskedelmi forgalomban is kapható lesz."
2010. nov. 3. 14:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Talán majd ha piacra kerül, akkor...
2010. nov. 3. 14:55
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
ha mi szednénk megbíznázok bennünk,hogy tényleg szedjük?mert ha mégsem akkor bizony nem mi leszünk terhesek. szóval szedjétek csak ti a saját biztonságotok érdekében.
2010. nov. 3. 14:55
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
én erre a női ovszerel tudok visszavágni mér nem használjátok ?:D
2010. nov. 3. 14:57
 6/15 anonim ***** válasza:
6%

ennyit legalább megtehettek értünk

2Of

2010. nov. 3. 14:58
 7/15 anonim ***** válasza:
37%
speedway-nél a pont :) És lány vagyok :)
2010. nov. 3. 15:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Elég szomorú.Akivel lefekszik az ember,abban elvileg bízik nem?Ha már felmerül bennem,hogy nem szedi,hogy engem felcsinálhasson,aztán elhagyjon,akkor mennyit ér az a kapcsolat?
2010. nov. 3. 15:27
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Én azért nem bíznék ebben ennyire. A nőknél ugye ciklusos az ivarsejttermelés (illetve a megérése), nem pedig folyamatos, és ehhez gyártották a tablettát. Viszont a férfiaknál a folyamatos ivartermelést kéne akadályozni. Ki tudja, hogy ha pl. éveken át gátolják, akkor nem lesz e meddőség a mellékhatás?

Már nem azért, de a nőknél már több évtizede létezik fogamzásgátló, és ennyi kellett is ahhoz, hogy pl. lecsökkentsék a hormonadagokat, de ugyanakkor ennyi idő alatt meg is lehetett tapasztalni a hatásokat.

Ha 5 év múlva meg is jelenne ez a gyógyszer, akkor se szedetném a barátommal, mert ki tudja, hogy mit okoz 5 év szedés után?...

A másik meg, hogy az én barátom pl. nagyon feledékeny, és nem azért nem hagynám, hogy Ő szedjen, mert nem bízok benne, hanem mert TUDOM, hogy elfelejtené. Ha beszélünk telefonon, és emlékeztetem valamira (pl. hívjon fel mást), mire letesszük, elfelejti...

Úgyhogy inkább szedem én 10 éven át :D 20/L

2010. nov. 3. 15:35
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
Azért mert a lányok bukhatnak jóval többet ebben a történetben. Ennyi az egész. Hiába lesz piacon férfi fogamzásgátló, a férfiak nem fogják ezt olyan gondossággal szedni mint a nők mert nem az ő "bőrükre" megy a dolog. Ha teherbe is ejti a nőt akkor odébb áll és kész. Másrészt pedig még ha a férfi szándéka meg is van hogy felelősségteljesen szedje, a páromból kiindulva akkor is el fogja felejteni. A férfiak tapasztalatom szerint sokkal kevésbé tudnak ilyesmire rendszeresen odafigyelni.
2010. nov. 3. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!