Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti miért nem szedtek fogamzásgátlót? Miért mindig csak a lányoknak kell ezzel foglalkozni?
ennyit legalább megtehettek értünk
2Of
Én azért nem bíznék ebben ennyire. A nőknél ugye ciklusos az ivarsejttermelés (illetve a megérése), nem pedig folyamatos, és ehhez gyártották a tablettát. Viszont a férfiaknál a folyamatos ivartermelést kéne akadályozni. Ki tudja, hogy ha pl. éveken át gátolják, akkor nem lesz e meddőség a mellékhatás?
Már nem azért, de a nőknél már több évtizede létezik fogamzásgátló, és ennyi kellett is ahhoz, hogy pl. lecsökkentsék a hormonadagokat, de ugyanakkor ennyi idő alatt meg is lehetett tapasztalni a hatásokat.
Ha 5 év múlva meg is jelenne ez a gyógyszer, akkor se szedetném a barátommal, mert ki tudja, hogy mit okoz 5 év szedés után?...
A másik meg, hogy az én barátom pl. nagyon feledékeny, és nem azért nem hagynám, hogy Ő szedjen, mert nem bízok benne, hanem mert TUDOM, hogy elfelejtené. Ha beszélünk telefonon, és emlékeztetem valamira (pl. hívjon fel mást), mire letesszük, elfelejti...
Úgyhogy inkább szedem én 10 éven át :D 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!