Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van igy? Tabi mellett mensikor elég végig arra a 3 napra a tisztasági is, nem kell rendes betét. Most ez jó vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 13:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem jó, de meg kell kérdezni a dokit. A vérzést az okozza, hogy leválik a méhnyálkahártya (majd újratermelődik). A tabi ezt elvékonyítja, ami jó, mert ha kevesebb a vérzés, kisebb eséllyel leszel vérszegény. Neked annyira vékony, hogy nem is jön meg. Szerintem ez nem jó.
2/5 anonim válasza:
em jo, ha majd kesobb teherbe akarsz esni, az meg rendben van, hogy remelhetoleg gond nelkul sikerul, de a baba nem lesz eleg vedett helyen, mert nagyon vekony a nyalkahartya. A tabi tenyleg vekonyitja, de amit te irsz az mar tulzas. Kerdezz ra dokinal.
3/5 anonim válasza:
Mióta szeded? Ennyire nem szabadna lecöskkenni a vérzésnek. Tarts szünetet, mielőtt teljesen elvékonyítja a nyálkahártyád...
4/5 anonim válasza:
En is pont igy vagyok, ne aggodj.
5/5 A kérdező kommentje:
3 hónapja szedem,,van egy 21 hónapos fiam,a doki szerint nem kell költenem betetre ugyis elég drága a tabi.
2011. jún. 14. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!