Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a barátom simogatni akar, de a bugyimban tisztasági betét van? Kivegyem előtte?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 19:03
2/7 anonim válasza:
ne hagyd hogy a koszos kezével (amivel előtte pl a buszon a kapaszkodót fogta) piszkáljon. Gondolj bele, milyen fertőzéseket kaphatsz így el! otthon más, otthon kiszedheted a betétet ő pedig megmoshatja a kezét.
3/7 anonim válasza:
Vedd ki persze. De miért van betét, beteg vagy vagy csak úgy amúgy? Mert ha beteg vagy akkor ne simogasson, hanem várja meg amíg elmúlik.
4/7 anonim válasza:
Ez érdekes kérdés...nekem szinte mindig van tisztasági betét a bugyimban, mert elég sokat váladékozok. Betét nélkül egyszerűen nem érzem kényelmesen magam...ilyenkor irigykedem azokra a nőkre, akiknek kevesebb folyásuk van:P
Jelenleg én is a kérdezőhöz hasonló helyzetben vagyok: van egy kapcsolatom és lassan eljutunk odáig, hogy simogatna, de hát nem mindig adott olyan helyzet, hogy előtte ki tudjam venni...:(
6/7 anonim válasza:
mindenképpen, én undorodok a betétektől
22F
7/7 anonim válasza:
Iszonyat kiábrándító a betét, szal vedd ki. Néha nyílván meg lehet érteni, de törekedj rá, hogy ne legyen.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!