Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépsz, ha a pasi kijelenti, nem használ óvszert sohasem és nem is fog?
Az egyetemünk házi orvosa nekem: "Szeretne gyógyszert szedni? Akkor Itt a vény!" Kb. ennyi volt. Se vizsgálat, se kérdések, se semmi.
Elmentem magánhoz: vérvétel, aztán írta a bogyót
Elmentem végül egy nyugdíj előtt álló nőgyógyászhoz is, mert halottam, hogy lelkiismeretes és tényleg kivizsgál: 3 alakalom után mondta, hogy nem szedhetek gyógyszert, és hogy jó, hogy nem váltatottam ki a többit. (azt, hogy miért nem szedhetek azt hagyjuk)
A tablettát nem úgy írják, hogy szépen megnézik, mi a szervezeted számára az optimális, hanem azt a tablettát, amelyik jobban lobbizott a nőgyógyásznál. :S
A suliban mindenki Bellarát szed. És még vérvizsgálat sem volt. Ilyen könnyű bogyót szerezni.
A tabletta egy hormonális kezelés. Valakinek kifejezetten jót tesz pl helyreállítja a hormonháztartást (bőrgyógyászat). De van olyan is, aki egészségesen működő szervezetét teszi tönkre, mert az nem bírja. És van akinek szimplán nem használ, és terhes lesz, így is. Ez egyedfüggő.
Köszönöm szépen a sok hozzászólást! Nem is gondoltam volna, hogy ennyire sokat kapok, de köszi:-)
Na szóval 39 éves az illető és én is. Hát nagyon furcsa ez a hozzáállás. :-( Tapasztaltam már korábban is sajnos, de erre azonnal a szakítást választottam, csak most nem, bár határozottan fel voltam húzva ezen a dolgon. Gondoltam, 39 évesen ez a minimum, hogy megbeszéljük.
Konzultáltam már évekkel korábban orvossal, aki azt mondta, nekem nem ajánlott a hormonális fogamzásgátlás :-( Ráadásul 16-20 éves korom között rendszeresen hormonális betegség miatt jártam az endokrinológiára, havonta kaptam erős gyógyszereket a hormonháztartásom rendezésére. Ami sajnos nem teljesen jött rendbe :-( Van más egyéb oka is, hogy nem szedhetek tablettát.
Az, hogy alapból elutasítja egy férfi a gumit, hát ez valóban felháborító. Ráadásul hajlandóságot sem mutat arra, hogy akkor más megoldást keressünk, egy szót nem szólt erről. És akkor elvárta volna, hogy rendszeresen találkozzunk. A szexben nem kaptam semmit, mert a gumit nem vette fel, semmit nem beszélt meg velem más megoldás kapcsán, szóval még ráadásul intim kapcsolatom sem volt vele..... Igencsak megütköztem ezen....
Más megoldás kapcsán veled mit kell megbeszélni? A gumin kívüli összes más megoldás a nőre hárul, ergo azt neked kell megbeszélni vele.
Hüvelytabletta, spirál, stb, stb...
Igen?!
A spirált NEM szült nők nem használhatják!!!!!!!!
Dugja be a konnektorba vagy ahová akarja a....
Már bocsi, de legalább felhozhatott volna valamit, SZÓBA KERÜLHETETT VOLNA!!!!!
Mi az, hogy csak én gondoskodjak erről?!!!!!
Ki is akar még kefélni? Ő! Akkor meg?
Nyugalom. Ezt szépen meg lehet beszélni, nem kell a másikat lehordani.
Amúgy oké, kijelenti, hogy nem húz fel gumit, akkor megmondod neki, hogy te nem fogsz gyógyszert szedi, meg semmi egyebet. Vagy gumival vagy sehogy. Ha azt mondja, hogy sehogy akkor viszontlátásra, ott kell hagyni. Sajnos vannak hülye emberek, és lesznek is. Persze ha valaki komolya kapcsolatot akar, nem csak egy éjszakásat, akkor ezt meg lehetett volna beszélni.
Én tudok erre egy példát mondani. Volt egy barátom, jártunk is, az elején még gumival védekeztünk, és ő elkezdett nyafogni, hogy neki nem jó, mert szűk stb-stb. Mondta, hogy beteszi nélküle, úgyse lesz semmi baj, na hát én itt döntöttem el, hogy gyógyszert fogok szedni, és én barom nem is gondoltam végig a dolgokat, csak azt akartam, hogy neki jó legyen, meg hát szerettem is. De már bánom ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!