Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit lépsz, ha a pasi kijelenti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lépsz, ha a pasi kijelenti, nem használ óvszert sohasem és nem is fog?

Figyelt kérdés
Neked pedig a hormonális megoldás nem javasolt.
2011. jún. 13. 18:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
*és még azelőttivel :))
2011. jún. 13. 19:55
 22/35 anonim ***** válasza:

Akkor is kidobtam volna, ha egyébként tablettát szedek, csak még nem kötöttem az orrára.

Basszus, hát ki tudja mit lehet ilyen embertől elkapni...

Azt hiszem, abban a pillanatban megundorodtam volna tőle, ahogy ettől a mondattól nekem egy túrós, herpeszes, bűzlő p.öcs beugrik. :((((

Gondolom, már nem szűz...

Az értelmi színvonaláról is ennyit, ha erre még így fel is vág.

És most akkor gondolj bele, milyen igényes női lehettek eddig, ha belementek a gumi nélküli szexbe.

Nem csak terhességgel, hormontablettákkal veszélyeztetné a drága a kérdező egészségét. Kb. garantálható, hogy HPV és gomba már van neki, a többi... ki tudja... De ez a kettő már épp elég, hogy élete végéig havonta rohangáljon vele a nőgyógyászhoz.

Pff... sebaj, majd leesik a pö.cse magától, és akkor le..phatja. :S

2011. jún. 13. 20:10
 23/35 anonim ***** válasza:
51%

"Nekik üzenem olvasgassanak csak itt, ezen az oldalon a teherbeesés témakörben. Hogy hány nó van, akinek a tabletta abbahagyása után nem áll vissza a peteérésük és csak hosszas orvosi kezelések után lehet egyáltalán gyerekük (ha lehet...). Miért?"

na miért? pl. mert nem tartották be az előírt szüneteket, sőt, ha pont rosszkor jött volna a menszesz, akkor lendületből szedték tovább, hogy nehogy megjöjjön? és ezt többször is megcsinálták? honnan tudod, hogy nem, mert az ilyen jellegű kérdésekkel is televan ugyanaz a rovat. arról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan nő van, akinek meg semmi gondot nem okozott. egy problémafelvetős topicban nyilván nem lesznek olyan kérdések, hogy "semmi gond nem volt, egyből teherbe estem, most mit csináljak?"

vegytiszta demagógia, amit művelsz és még büszke is vagy rá...

"Azt a kutya nem nézi, hogy van-e normális peteérésed vagy bírd-e a hormonokat."

de. ha rendes orvoshoz megy, nem sztk rendelésre, direkt megkeresve a leglustább orvost, akkor felmerülnek ezek a kérdések. csak éppen az olyan izé, mert akkor még oda is el kell menni, meg minek ez a baromkodás, írja fel, osztjóvan. ilyenekkel is televan ugyanaz a topic...

aztán persze jön a sírás, hogy tönkretettek...

"Ha egy nő nem akar tablettát szedni akkor ne szedjen. A saját döntése és a saját felelőssége is az, hogy hogyan cseszi tönkre a testét. De nehogymár azért kényszerüljön erre, mert egy idióta kis p*cs, aki benyelte a nagyfiúk dumáját, hogy fúj óvszer, meg zokniban lábat mosni meg kényelmetlen stb., rinyál, hogy ő nem húz gumit..."

kapjál már kicsit a fejedhez!

senki nem mondta, én biztosan nem, hogy szedjen. az ő dolga. de azt mondni, hogy én nem szedek tablettát, védekezzél te, az sokminden csak nem felelősségvállalás. ha stabil a kapcsolat, akkor van még vagy féltucat lehetőség ezen a kettőn kívül. ha meg nem stabil, mert egyéjszakás numera, akkor ne jöjjön azzal, hogy ő nem szedhet tablettát, mert akkor az ruhadtul mindegy. a nemibetegségek ellen a tabletta nem véd ugyanis.

szerintem olvasd át mégegyszer, hogy a kedves kérdező miket írt, és gondold át újra. nem a jó embert véded...

2011. jún. 13. 20:20
 24/35 anonim ***** válasza:

Azoknak akik nem tudják, nem mindenki szedhet fogamzásgátlót.

A fogamzásgátló növeli a trombózis kockázatát, ami ha csak ez a rizikófaktor van nem baj. De ha más betegségekkel, vagy egészségtelen életmóddal társul. (pl elhízás, dohányzás, esetleg genetikai trombofiliai hajlam. pl protein c rezisztencia) Akkor igen nagy az esélye egy esetleges trombózisnak.

Arról nem beszélve, hogy hormonzavarokkal küzdők, szintén nem szedhetnek fogamzásgátlót.

Mit gondoltok miért nem lehet nőgyógyász vagy orvos kiírása nélkül fogamzásgátlót szedni? Mert veszélyei is vannak. Az orvos ellenőrzi a beteget, és csak akkor írja fel, ha a nő szedheti. (az egyéb általános mellékhatásokról ne beszéljünk)

Szóval egyáltalán nem olyan egyszerű csak úgy a gyógyszert kapkodni, és nem is veszélytelen. (ehhez képest az, hogy nektek "nem olyan jóóóó gumiban" szerintem csekély áldozat :S)

Ja és mielőtt pesszárium felhelyezését javasolnátok, nézzetek is utána mivel jár egy olyan, a helyi habok meg nem igazán biztonságosak.

Szóval megértem a kérdezőt, hogy elküldte a párját. Mert ha aztán teherbe esik, nem a fiúnak kell abortuszra menni, vagy eseményutánit szedni, hanem neki...stb,stb...

2011. jún. 13. 21:34
 25/35 anonim ***** válasza:

Pff... és hormonális megoldást miért is nem javasolt?! Mellesleg mi baja van az óvszerrel? Hát, ha úgy akar veled lefeküdni, hogy EGYÁLTALÁN sehogy sem védekeztek, szerintem inkább ne feküdjetek le. :)

Pasi: nem használok óvszert, nem is fogok

Csaj: nem fekszem le veled, nem is fogok

Ennyi az egész.

2011. jún. 13. 21:42
 26/35 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy elküldted a francba. Ha ennyit nem képes megtenni Érted, marhára nem érdemli meg hogy szerezz neki egy kellemes órát... gyökér
2011. jún. 13. 21:44
 27/35 anonim ***** válasza:

Az hol volt benne, hogy a pasi előtte volt bárkivel is?

Amúgy meg egyikőtök se akart védekezni, se javaslatot tenni.

Aztán használhatsz bármilyen óvszert, védekezést, még lehet attól gyerek... (védekezni az ellenség ellen szoktak, a gyerek az lenne.... érdekes)

Amúgy meg akkor azt mondod, ha nincs javaslat, vagy megbeszélés, hogy akkor nincs szex (már ha anélkül nem akarod) és vagy elfogadja vagy nem.

2011. jún. 13. 23:31
 28/35 anonim ***** válasza:

21:44-nek:

A kérdező mit tett volna a pasiért?

2011. jún. 13. 23:32
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

Ja persze, természetesen már a védekezés is kizárólag a férfiak dolga.

A csajok mindig a hormonális dolgokra hivatkoznak. Talán nem kéne felelőtlenül össze-vissza kefélni és előtte el kéne menni egy normális orvoshoz, aki a megfelelő gyógyszert írja fel és nem szeded be, amit a barátnők javasoltak.

Vagy ha már egy több éves kapcsolatban vagy, akkor is mindig a férfi húzzon óvszert, mert te ugyan nem fogsz tablettát szedni?

A védekezés mindkét fél dolga és felelőssége. Nem lehet elvárni, hogy mindig az egyik gondoskodjon a védelemről, míg a másik soha.

Ebben az esetben viszont te sem voltál jobb, mint a srác és gondolom benyelted a rosszfiús dumáját, mert ha fontos lett volna neked, akkor kötöttetek volna valamilyen kompromisszumot, de csak a szex volt a lényeg.

2011. jún. 14. 00:32
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

"na miért? pl. mert nem tartották be az előírt szüneteket, sőt, ha pont rosszkor jött volna a menszesz, akkor lendületből szedték tovább, hogy nehogy megjöjjön? és ezt többször is megcsinálták? "

Néhány évig szedtem én is fogamzásgátlót. Soha nem toltam el a mensimet vele, mindig percre pontosan szedtem minden előírást betartva...mégis az abbahagyás után kb. 3 hónap volt mire egyáltalán megint lett peteérésem és kb fél éve próbálkozunk a babával eddig sikertelenül....És nem egy ismerőst tudnék mondani csak a saját környezetemből aki hasonló problémákkal küzd.

"de. ha rendes orvoshoz megy, nem sztk rendelésre, direkt megkeresve a leglustább orvost, akkor felmerülnek ezek a kérdések"

Tudod mi merül fel? Hogy hány napos a ciklusod és mikor menstruáltál utoljára. Azt nem nézik ,hogy van-e peteérés. Ami még tankönyvi 28 napos ciklusnál sem biztos hogy van. Sőt!! A sok tízezerért praktizáló magándokik is simán felírják a tablettát egy jó májfunkció eredményre egyéb kérdés nélkül. Egyáltalán van fogalmad arról, hogy hogyan történik a peteérés nyomon követése?

"senki nem mondta, én biztosan nem, hogy szedjen. az ő dolga. de azt mondni, hogy én nem szedek tablettát, védekezzél te, az sokminden csak nem felelősségvállalás. "

A kérdező odaírta, hogy hormonális megoldás neki nem javasolt. Nem tudjuk miért, lehet, hogy trombózishajlamos, lehet, hogy teljesen tropa így is a hormonháztartása. Ilyenkor az a minimum, hogy a pasi felhúz egy nyomorult óvszert és a párja egészségét nézi nem a maga kényelmét.

De annyira örülök, hogy az egészhez mit sem értő kisfiúk osztják itt az észt olyasmiről, amikről halvány lila dunsztjuk nincs...

25/N

2011. jún. 14. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!