Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri kockáztatni?
szerintem ha te nem akarsz mást akkor maradjatok a guminál, mondd meg neki h vagy gumival v nem kap semmit :P
de azért nem olyan veszélyes az a fogamzásgátló tabletta 18 fölött már
Hali
Az óvszer bár kényelmetlen ,de olcsó és nem hízol tőle nem tesz tönkre ellentétben a tabletta...
spirált semmiképp ne tetess.
Én szerintem keressetek valami jó gumit ami kényelmes neki is meg neked is.
Olcsó? Gondolj már bele lányka....tabi egy hónapra 5000ezer forint. gumi 800ft 3 db és az egy nap alatt elfogy, max 2 nap. Na mi éri meg jobban?
Anyám pl 20 éve szedi semmi baja....sőt ismerős 15 évesen szedi
a tablettáról sok téveszme kering, a maiak már alacsony hormontartalmúak. nőgyógyász írja fel először, vizsgálat után.
spirált csak 35 fölött tesznek fel, nem véletlenül.
tehát ha a gumit elhagyjátok, akkor írass tablettát, de érdeklődd meg jól a dokinál, mert nem az első naptól véd a legtöbb. és amint bármilyen nem kívánt mellékhatást tapasztalsz (pl. hízás), rögtön keresd fel újra a dokit, mondd el neki, és fog ajánlani másikat, ami Neked jobban megfelel.
A gumi drágább, mint a tabletta.
3 havi adag kb 6000, az annyit tesz hogy 2000 havonta és bármennyiszer lehet szeretkezni, persze csak miután hat.
Gumival rosszabbul jönnek ki azok, akik gyakran szexelnek.
Mai tablették annyira alacsony hormontartalmúak, hogy akinek rendes a ciklusa, simán felirathatja. Te 19 éves vagy, nem okozhat problémát elvileg. Doki megvizsgál és megmondja hogy írathatsz-e, és hogy milyet ajánl. Szerintem ez a legbiztonságosabb, meg a gumi.
Többi módszerben én nem bíznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!