Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom az óvszert a csajom meg nem szeretne tabletát szedni mit ajálotok?
OFF:
én az ilyen nőktől vagyok kiakadva, itt fröcsögnek, meg okoskodnak, miközben fingjuk sincs arról, h nem minden férfinak egyformán érzékeny a pénisze.
ha majd lompost növesztettek, és ak próbálják ki gumi nélkül, majd azzal, ak okoskodjanak itt.
Hé, a nők nagy százaléka tablettát szed, azért hogy a férfiak ne nyavalyogjanak a gumi miatt.
Amúgy meg hogy ha alkalmi partner van, akkor kötelező a gumi, senki se akar betegséget elkapni.
Igen, attól hogy megjön, még lehet terhes,de kicsi az esélye. Arra kell figyelni, hogy ugyanolyan e mint eddig.
20 de bevalom őszintén hogy nem sokat szexeltem és most kicsit parázom hogy mi lesz. Lesz e gyerek vagy nem ennyitől
meg nem nagyon érdekelt volt kapcsolataimba hogy megdugom és mi lesz csak megvolt és annyi de ezzel együtt is maradok én nem nagyon akarom hogy még közbe jöjjön egy baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!