Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » ABORTUSZ! Budapesten hova...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ABORTUSZ! Budapesten hova kell menni, ha abortuszt szeretnék? Bármelyik kórházban elvégzik? Mennyi idő, mire eljutok odáig?

Figyelt kérdés

Volt egy egyéjszakás kalandom, használtunk gumit, mégis teherbe estem. A pasira nem számíthatok, és még főiskolára járok, tehát nem tudnám és nem is akarom megtartani.

Viszont nagyon sürgős lenne az ügy, mert 2 hét múlva elutazom Amerikába, és 4 hónapig ott leszek.

Tehát még most kéne elvégezni. Mi ennek a menete? Először nőgyógyászhoz menjek el vagy egyből a kórházba?

2011. máj. 21. 17:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%

Mérhetetlenül szomorúan olvastam a soraidat.

Örökbefogadásra várunk a férjemmel és én értem az indokaidat, csak elszomorít...

Miért van az, hogy oda megy a gyerek..ahol nagyon de nagyon nem akarják..??????

Elkeserítő..

2011. máj. 22. 17:47
 22/24 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos ilyen előfordul. Az óvszer sem véd 100%-san. Másrészt lehet, hogy a fiú ujján volt előváladék és úgy történt a dolog.

Nem értem,mit nem lehet ezen megérteni? Nem ő az első, aki gumi mellett lesz terhes.

Az orvos csinál egy vérvizsgálatot, amiből kimutatják a terhességet! Ha az negatív, akkor a teszt volt fals.

Hogy vagy? Minden rendben? Mit intéztél?

2011. máj. 24. 20:56
 23/24 anonim válasza:
sziasztok!
2013. júl. 11. 20:04
 24/24 anonim válasza:

sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni...nekem van egy barátnőm aki külföldön én 6 éves kora óta..de van magyar személyije meg lakcímkártyája! Jövőhéten jön haza és terhes lett...el szeretné vetetni, van EUs kártyája, de nincs tb-je! Magánrendelésen megcsinálják neki az abortuszt? ha igen mennyi idő alatt? Tudtok ajánlani Budapesten helyeket? SOS Köszönöm!

2013. júl. 11. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!