Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ABORTUSZ! Budapesten hova kell menni, ha abortuszt szeretnék? Bármelyik kórházban elvégzik? Mennyi idő, mire eljutok odáig?
Volt egy egyéjszakás kalandom, használtunk gumit, mégis teherbe estem. A pasira nem számíthatok, és még főiskolára járok, tehát nem tudnám és nem is akarom megtartani.
Viszont nagyon sürgős lenne az ügy, mert 2 hét múlva elutazom Amerikába, és 4 hónapig ott leszek.
Tehát még most kéne elvégezni. Mi ennek a menete? Először nőgyógyászhoz menjek el vagy egyből a kórházba?
Tisztába vagyok az árával, és a következményeivel mind lelki, mind testi szempontból. Ha egy stabil párkapcsolatban élnék, szerelmes lennék, és mondjuk nem most, hanem mondjuk azután esnék teherbe, hogy hazajöttem Amerikából, én sem vetetném el: megtartanám vagy örökbeadnám.
De így? Egy egyéjszakás kaland után, 20 évesen, munka nélkül? Hova szüljem meg azt a gyereket? Ráadásul akkor ugrana a nyári meló is, amit hihetetlenül bánnék. És talán pár év múlva, ha a gyerekre nézek, akkor azt fogom gondolni, hogy elszúrta életem egyik nagy lehetőségét, ráadásul egy olyan férfitól van, akinek még a vezetéknevét se tudom?
Mindegy, nem akarok vitatkozni, mindenkinek joga van a saját véleményéhez, de én már döntöttem.
nőgyógyászhoz kell elmenni először. ő ad róla egy papírt, hogy terhes vagy. aztán ellát infóval, hogy hova kell menned.
de a hercehurca legalább egy hét úgy tudom.
a műtét pedig úgy zajlik, hogy egyik nap bemész, kapsz tágítót, következő nap pedig megcsinálják a beavatkozást.
egyébként egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy így teherbe estél. ez egy anonim oldal, én nem ítéllek el a döntésed miatt sem, a te dolgod, hogy elveteted vagy sem. de őszintén mond meg, hogy tényleg hogyan történt az eset. nem volt olyan, hogy az elején kicsit bedugta gumi nélkül?
honnan tudod egyáltalán, hogy terhes vagy? csak késik, vagy teszteltél?
Elég nehéz elhinni, hogy valaki így is teherbe tud esni, de nem lehetetlen. Nem, nem dugta be előtte még a hegyét sem. És biztos, hogy a gumi is jól fel volt helyezve, mert én csináltam :)
Rengeteg tesztet elvégeztem, és mindegyik pozitív volt. Az eset 3 hete történt, se előtte, se utána nem volt szexuális aktusom.
Akkor is így csinálják, ha még csak 3-4 hetes magzatot kell eltávolítani?
igen, akkor is így. tágító, aztán vákuum.
de a terhességet az utolsó menzesz első napjától számolják, és 12. hétig lehet elvetetni.
mikor csináltad a tesztet? ciszta okozhat álpozitív eredményt.
Te is jó értelmes lehetsz főiskolás létedre.
Azért ha ugyanez előfordulna Amerikában, gondolj arra, hogy ott sokkal nehezebb igénybe venni az eü. ellátást, mert ha nincs meg a megfelelő biztosításod, meg is halhatsz.
Cicám te se vagy ám k*rva, hogy olyan férfitől vársz gyereket akinek még a keresztnevét sem tudod.
R*banc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!