Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek akkor, ha minden orvos mást mond a fogamzásgátlóm-antibiotikumom kölcsönhatásáról?
Azt tudom, hogy általánosságban gyengíti az antibiotikum a fogamzásgátló hatását. A nőgyógyászom azt mondta, hogy nem kell kiegészítő védekezés. Erre a gyógyszertárban (akikkel jóba vagyok) azt mondták, hogy végig védekezzek gumival. Ekkor elbizonytalanodtam, és megkérdeztem a neten 3 ! nőgyógyász szakértőt, és mindegyik mást mondott. Az első azt mondta, hogy nem kell kieg védekezés, a második azt mondta, hogy 1 hétig gumi, a harmadik azt mondta, hogy ciklus végéig gumi. Már teljesen belezavarodtam, és nem tudom kinek higgyek.
Fogamzásgátló : Gestomix 2 levelem van most, az antibiotikumot az első levél utolsó előtti napján kezdtem el szedni. 10 napig szedtem az antib-ot, így ebből a levélből két nap átfedés volt. (remélem érthető voltam :) Ti mit tennétek?
énis gestomix-ot szedek.igaz h csak most vagyok túl az első levélen.én a helyedben , inkább használnék gumit 1 hónapig. a gyógyszer hat vmien szinten a f.gátlóra , ez igaz, szerintem ,menj biztosra és védekezzetek gumival,még mellette. legalábbis én ezt tenném. ha nem akarsz terhes lenni.:)
tudod,jobb félni,mint megijedni.
az orvos meg mondd néha sok hülyeséget,elvégre nem naon érdekli,hisz nem ő lesz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!