Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A 17 éves lány odaáll a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 17 éves lány odaáll a szülők elé. Engedjétek, hogy fogamzásgátlót szedjek vagy ne lepődjetek meg ha unokával jövök haza. Mi tehető ebben a szituációban?

Figyelt kérdés
Nyílván mert, a gumival szexelés nem megoldás.
2011. máj. 9. 08:33
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
És még bárki csodálkozik, hogy a fiatalok gumi nélkül szexelnek?
2011. máj. 10. 17:23
 22/28 anonim ***** válasza:

figyelj gumival sem olyan rossz,ha fejben nem döntöd el,hogy derossz akkor ugyanúgy lehet élvezni,és sok olyan dolog van még a szexben amivel sokkal jobbá lehet tenni az együttlétet.

egy abortusz sem jó megoldás,meg egy fertőzés sem.

2011. máj. 10. 17:26
 23/28 anonim ***** válasza:

"És még bárki csodálkozik, hogy a fiatalok gumi nélkül szexelnek?"

Igen. A gumit azért tartják sokan rossznak, mert eleve elkönyvelik, hogy nem lehet jó.

Ha úgy állnak hozzá, hogy jajj de szar, jajj de kényelmetlen, akkor persze, hogy az lesz.

2011. máj. 10. 18:09
 24/28 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, a csaj 18 évesen terhes lett. Okos, szép, értelmes lány, felvették egyetemre, szép jövő előtt állt. Terhes lett egy olyan fiútól, akivel 3 hónapja volt akkor együtt. A szülők bigottak voltak és elzárkóztak mindenféle ilyen típusú beszélgetéstől, tessék, ez lett a vége. Egy gyerek mindig adomány az élettől, de nem biztos, hogy neki 18 évesen kellett volna ezzel szembesülnie, főleg, hogy utána még a házasságba is beleerőltették, nehogy szégyen legyen. És ez nem vidék, Budapest!
2011. máj. 13. 01:00
 25/28 A kérdező kommentje:
Azért 18 évesen egyáltalán nem fiatal már egy nő a gyermek vállaláshoz.
2011. máj. 13. 11:31
 26/28 anonim válasza:

Előző vagyok.

Miért, a kérdésben szereplő 17 éves nő alkalmasabb? Ez nem biológia kérdése, hanem egyszerűen szellemi-pszichés felkészültség kell hozzá. Nekem nincs gyerekem, de talán még pont azért, mert tudom, hogy micsoda felelősség és egy 18 éves ember (aki még sok szempontból igenis gyerek!) erre még egyszerűen nem alkalmas. A leendő gyereknek is sokkal jobb, ha várják a születését, nem?

2011. máj. 13. 11:54
 27/28 anonim válasza:

Ja, még valami: ha szerinted "egyáltalán nem fiatal már" egy 18 éves a gyerekvállaláshoz, akkor szerinted én 23 évesen már vén csont vagyok? Talán már ki is öregedtem ebből? :D

Aki fiatalon AKAR gyereket, az szüljön fiatalon, de ne úgy legyen gyereke, hogy besikerült, mert nem figyeltek oda.

2011. máj. 13. 11:59
 28/28 anonim válasza:

Szerintem se szedd azt a mérget. Tapasztalatból mondom. Kell a halálnak a kismillió mellékhatása! Csak azért erőltetik a kókler nőgyógyászok, mert pénzt kapnak utána. Mérgezzék ők magukat hormonnal, férfiként könnyen pofáznak. Még mindig itt tartunk, hogy a nőre hárítják a védekezést? Hiszen a férfiból jön ki a sperma, nem egyszerűbb megakadályozni, hogy eljusson a hüvelybe, mint ezért szétcs*szni a testedet? Csak meg kell találni a megfelelő méretű gumit, és akkor szuper lesz a szex! Nem csak a Durex létezik ám, mi a Preventivo Moments-et használjuk, Rossmann-ban vesszük, kellett némi tesztelgetés/próbálgatás, de gondolom nem vagy ovis, ha felelősségteljes akarsz lenni.

Te szegény, nagyon ciki lesz visszaolvasni mai fejjel ezeket a gyerekes megjegyzéseket, amiket írtál! :D

2023. nov. 18. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!