Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 17 éves lány odaáll a szülők elé. Engedjétek, hogy fogamzásgátlót szedjek vagy ne lepődjetek meg ha unokával jövök haza. Mi tehető ebben a szituációban?
Ha teherbe esel nem a szüleiddel cseszel ki, hanem saját magaddal...
Ha soha az életben nem lesz gyereked a felelőtlen tablettaszedés miatt akkor is saját magaddal cseszel ki, nem a szüleiddel...
Mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja ;)
"Ha meg az emberlánya szexel, akkor már rendesen csinálja nem?:)"
Szerintem ez hülye felfogás. Ha vki előbbre helyezi az élvezetet egy gyerek és a saját egészségénél, az elég felelőtlen gondolkodásra utal.
Az meg erős túlzás, hogy gumiban élvezhetetlen.
próbáljátok ki a durex real feel,fatherlete ultimat.
én sokáig szedtem tabit de abbakellett hagynom,szintén eü.okokból.
és inkább az óvszer,mint egy nemkívánt baba,vagy agyvérzés...18 évesen azért nem szeretnék nyomorék lenni.
igen pl. agyvérzés.
én ezt szedtem,viszonylag alacsony horomontartalmú,mégis előjöttek a mellékhatásai.itt megnézheted milyen mellékhatásai vannak nem csak ennek,de minden fogamzásgátló tablettának:
15 évesen volt egy időszak amikor iszonyat sokat fogytam és nem jött meg a menzim,akkor meg Tri-regol tablettát írt fel az orvos,na attól meg simán feljött rám 20kg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!