Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől a hónaptól kéne elkezdenem a fogamzásgátló szedését, így érthetően már nagyon vártam, hogy megjöjjön. Miért nem jött (még?) meg?
A véleményetekre lennék kíváncsi. Ettől a hónaptól kéne elkezdenem a fogamzásgátló szedését, így érthetően már nagyon vártam,hogy megjöjjön. Vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Pedig minden tünete megvan, görcsölök + mellfájdalom.
De van itt még valami. Ugye vasárnap kellett volna megjönnie. Pénteken a barátommal voltam. Nem feküdtünk le, de 1-2 alkalommal becsusszant. Még nagyon az elején voltunk, és nem is folytattuk így az előjátékot. (maga az elélvezés sem történt meg végül, nem "fejeztük be")
Megfordult a fejembe, hogy esetleg ott történhetett valami baki... Na de 2 nappal a menstruáció előtt? Mármint annak már most rögtön jelentkeznie kéne?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
szia.
velem ugyanez volt.
nekem 10 napot késett és pont a fogamzásgátló előtt voltam énis. mi is kipróbáltuk h mien gumi nélkól 1-2szer becsusszant , de előtte volt magömlése és le is tusolt,szóval maximálisan vigyáztunk. nekem előtte kb 2 héttel fájt a hasam kissé,feszült a mellem,szal ilyen tipikus menzesz előtti dolgok. fejen álltam,meg melegvizes fürdő meg minden hülyeség h megjöjjön, elvileg neked is megkéne h jöjjön, viszont az előváladékban olykor lehetnek spermiumok, szal azzal vigyáztatok remélem . én pl tiszta ideg voltam , ultrahangon is megnéztek stb. de igazán akkor nyugodtam meg amikor megjött . hogyha ,ill pláne ha neked is vannak ien előjelek, biztos h megfog jönni,sztem nem kell naon paráznod,de azért 1 nődokival beszélj :) ő azért biztosabb.
Igen, tudom, hogy az előváladék is tartalmazhat spermiumot, így figyeltünk arra is, ill. próbáltunk. Azért is nem folytattuk.
Remélem tényleg nem lesz semmi "baj", és az biztos, hogy tanultam ebből. Nem hiányzik a felesleges idegeskedés.
És köszönöm (nagyon nagyon) a válaszotokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!