Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ilyen esetben mennyi az esély...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mennyi az esély terhességre? (többi lent)

Figyelt kérdés

A barátom megujjazott, de előtte asszem megfogta a kukiját(nem biztos,mivel sőtét volt,igy nem igazán láttam),de előtte nem élvezett el. Százalékokra lennék kiváncsi, hogy ilyen esetben hány százalék esély van terhességre.

Az értelmes válaszólóknak előre is köszönöm segítségüket.

2011. máj. 2. 16:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Utolsó Válaszoló!

Nagyon köszönöm Neked!

Sokat segítettél..picit megnyugodtam. És persze, hogy nem grafikonokat vártam. Csak kiváncsi voltam megkorra az esélye a dolognak.:) Még egyszer köszi, ment a zöld kezecske;)

2011. máj. 2. 19:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

klasszikus valószínüséget úgy számolounk, hogy a kedvező esetek számát elosztjuk az összes eset számával.

a te esetedben:

kedvező esetek száma: 1 (nem vagy terhes)

összes eset száma: 2 ( terhes, nem terhes)

Így: P(vajon tehres vagyok??) = 1/2=0,5

ezt az értéket 100al beszorozva kapjuk a valószínűség százalékos értékét. azaz, 50% az esélye hogy teherbe estél.

Nos, a viccet félretéve: tényleg felelőtlen voltál, ha ilyeneket kérdezel valószínűleg még elég kicsi vagy a szexhez. És a pettinghez is. :) amint lekerül a ruha az már nem petting. vagyis az már nagyos petting, és nem a te korosztályodnak való.

Nem feltétlen az ő hibája a felületes tudása. Sajnos manapság a középiskolákban egyre kisebb figyelmet fordítanak a felvilágosításra. Komolyan mondom, általános iskolában többet hallottam a szexről, mint gimiben:))

2011. máj. 2. 19:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Ja, és persze a többieknek is, akik normális válaszokat adtak, sőt! azt a személyt sem tudom elitélni, aki agyatlan tininek nevezett, mert bármennyire is nem tetszik, abban igaza volt, h felelőtlen voltam..
2011. máj. 2. 19:41
 14/21 A kérdező kommentje:

19:41!

ebben igazad van, gimiben én is keveset hallok a szexről..szexuális felvilágosítás ritka ám a suliban. amúgy meg 16 vagyok, de igazad van, fiatal vagyok még ehhez..

2011. máj. 2. 19:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem csak kevés az infó,de el is hülyéskedik a dolgot,pláne a fiúk..elröhögik, baromkodnak,a többit nem hagyják figyelni sem. Nálunk ugyanez volt, emlékszem rá. Pedig nőgyógyász jött felvilágosítani minket,érdekes és hasznos lett volna.
2011. máj. 2. 21:41
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

Miért az iskola hibája?

Talán anyucinak kellene beszélgetnie vele.

2011. máj. 2. 22:52
 17/21 anonim ***** válasza:
A mai anyukák? Viccnek is rossz... Tisztelet a kivételnek.
2011. máj. 4. 09:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Pedig nem viccnek szántam.Magamból indulok ki.
2011. máj. 4. 11:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem.. Én mindig mielőtt megujjaz a barátom szólok neki, hogy vagy megmossa a kezét, vagy nem lesz semmi! Ez így megy! Ha te nem vagy képes arra, hogy megmondd neki, hogy mosd már meg a kezed, akkor sajnállak, meg is érdemled, hogy aggódj! Egyébként elgondolkoztál már ezen? Sok pár próbálkozik, hogy gyermekük lehessen, talán hónapokig védekezés nélkül szeretkeznek.. És mégsem fogan meg a baba! Na hogyha ők ennyit próbálkoznak, akkor szerinted te egy kis előváladéktól terhes leszel?

A buta emberek..

13/L.

2011. máj. 4. 16:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát éppen ez az,hogy így csak annak sikerül,aki nem akarja.Nincs igazság.
2011. máj. 4. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!