Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ilyen esetben mennyi az esély...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mennyi az esély terhességre? (többi lent)

Figyelt kérdés

A barátom megujjazott, de előtte asszem megfogta a kukiját(nem biztos,mivel sőtét volt,igy nem igazán láttam),de előtte nem élvezett el. Százalékokra lennék kiváncsi, hogy ilyen esetben hány százalék esély van terhességre.

Az értelmes válaszólóknak előre is köszönöm segítségüket.

2011. máj. 2. 16:36
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
nem sok, szinte teljesen valószínűtlen.
2011. máj. 2. 16:41
 2/21 anonim ***** válasza:
Szinte semmi esély rá.
2011. máj. 2. 16:41
 3/21 A kérdező kommentje:
Akkor nincs miért aggódnóm? Mégis ez a parányi esély rá hány százalékot jelent?
2011. máj. 2. 16:51
 4/21 anonim ***** válasza:
Ha volt a kezén anyag,és hozzád nyúlt,akkor megvan az esély,még ha kicsi is.Az a baj,hogy ha 0,1%,és te vagy az egy a sokból,akkor sokra nem mész a százalékokkal.
2011. máj. 2. 16:54
 5/21 A kérdező kommentje:
De nem élvezett el előtte..Arra lennék még kiváncsi, hogy ez eéőváladékban minden esetben van spermium? ja, és arra, hogy az előváladék izgalom hatására keletkezik?
2011. máj. 2. 16:59
 6/21 anonim ***** válasza:
Igen,és igen.
2011. máj. 2. 17:17
 7/21 anonim ***** válasza:
99% hogy te is egy agyatlan tini vagy,aki bioszból bukott, de a dugáshoz már van esze.
2011. máj. 2. 17:23
 8/21 A kérdező kommentje:
hát lehet,hogy agyatlan vagyok, de bioszból soha nem buktam, és tisztában vagyok vele, hogy felelőtlen voltam, de a szexre még gondolni sem akarok, pedig nem 12-13 éves vagyok, mégis úgy érzem, hogy még nem vagyok felkészülve rá. Itt szexről szó sincs, ez csak egy kis petting volt, és ezt sem szoktam minden buliba, hétvégén gyakorolni. Szóval tudom, hogy irtó felelőtlen voltam, de úgy érzem nem tartozom a buta libák csoportjába, egyszerűen csak aggódom.
2011. máj. 2. 17:29
 9/21 A kérdező kommentje:
valaki megmondaná, hogy mennyi okom van aggodalomra?
2011. máj. 2. 18:54
 10/21 anonim ***** válasza:
69%

Ugye most nem pontos matematikai összefüggéseket,grafikonokat stb. vársz tölünk ? :D Erre nem lehet százalék pontos választ adni.

Nem lehetsz terhes. Az,hogy a LEHETségesen kicsit előváladékos(ami nem is biztos,hogy tartalmaz spermiumokat) ujja a hüvelyedben volt még nem jelenti azt is, hogy azok egyből fel is kúsztak a méhedbe.

Ellenben ha sokat idegeskedsz akkor késni fog a menzeszed.

2011. máj. 2. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!