Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély a terhességre?
Sziasztok !
A sztori annyi hogy előváladék került nekem oda...meg nagyon nedves is voltam de utána rögtön törölgettem magam..szerintetek még igy is van esély a terhességre? Vegyek be 72órás tablettát? kösszi 15lány
én nem vennék be a helyedben 72 órásat! nagyon belezavar a hormonháztartásodba és még csak 15 vagy...
van esély a terhességre, de sztem nem lesz gond!
mennyi előváladék került oda? előtte volt vmi (elment a barátod)? vagy csak utána?
nem nem ment el semmi nem volt csak picit simogatott vele meg engem is iszonyatosan fűtött a vágy :SSS ilyen még sosem volt =(
és nagyon nedves voltam és azt se tudjuk hogy egyáltalán volt-e előváladék :SS
Miért nem lehet magatoknál mindig gumit tartani????
Ezt áruljátok el nekem!!!!
értem! hát akkor semmi féle képpen nem ajánlom a 72 órásat! csak felesleges dolog lenne! mikor történt amúgy?
első voltam
még csak ismerkednek egymással...mindig húzzon gumit, mikor levetkőznek? hülyeség -.-'
ha szexelni akarnak majd ugyis húznak!
akkor nugodj meg:) nem lehet baj! ill. nagyon nagyon kicsi az esélye! emiatt téll nem kell 72 órás!
mikor kellene megjönnie?
első voltam
:) szóval akkor szerintetek ne vegyek be 72órásat?=//
mondjuk azért akora esély nincs rá mert ah belegondolunk vannak olyan nők akik szextől se esnek teherbe rögtön=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!