Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van esély a terhességre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély a terhességre?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

A sztori annyi hogy előváladék került nekem oda...meg nagyon nedves is voltam de utána rögtön törölgettem magam..szerintetek még igy is van esély a terhességre? Vegyek be 72órás tablettát? kösszi 15lány

2011. aug. 16. 10:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
a napokban kell megjönni-e vagy ma vagy holnap vagy holnap után
2011. aug. 16. 10:34
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha nem tette be és nem szexeltetek, akkor nem értem a kérdésed.

Az előváladék ugyan tartalmazhat életképes spermiumot, de kicsi az esély arra, hogy szexnél is csupán ennyitől teherbe ess. Ráadásul a szeméremajkaidon levő előváladékból nem tudnak a méhszájadig felmászni az életképes spermiumok.

2011. aug. 16. 10:35
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat csak már annyira megbántam pfff :SS most reggel kb 30percet bőgtem mert bűntudatom volt hogy milyen felelőtlen vagyok =(
2011. aug. 16. 10:36
 14/21 anonim ***** válasza:
48%

mesi előtt és után néhány nappal, ill. közben nagyon kicsi a teherbe esés esélye!

meg tudod nézni a ciklus.hu-n! regisztrálsz és beírod a mesijeid időpontjait!:)

nem lesz baj! ne idegeskedj, mert attól meg késhet és akkor csak még jobban fogsz izgulni!

első voltam

2011. aug. 16. 10:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Kösszönöööm:)))
2011. aug. 16. 10:38
 16/21 anonim ***** válasza:
nincs mit! :)
2011. aug. 16. 10:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne aggódj még fél éve olvasgattam mindenféle amerikai meg angol tanulmányt, ami arról szólt, hogyha esetleg előváladék is kerülne a hüvelybe abból nem igazán lesz terhesség mert egyrészt az előváladék maga nem tartalmaz spermiumot, csak akkor van benne sperma, ha a húgycsőben marad egy előző ejakulációból és azt mossa ki az előváladék, másrészt a spermáknak szüksége van arra a kilövésre, amit az ejakulációkor van. A tanulmány alapján legtöbb férfi előváladékában egyáltalán nincsen spermium, kis százaléknak volt, de nekik se volt életképes vagy megtermékenyítésre alkalmas:) Na ezt szorozd be azzal, hogy még csak be sem tette, hanem csak kívülről érintkeztetek és hát a spermának nincs annyi esze, hogy bekússzon a hüvelybe:) Úgyhogy NYUGII NEM LESZ ITT SEMMI GOND:D Tessék megnyugodni és legközelebb jobban figyelni. Mikor majd megjön gondold át és rájössz, hogy valójában ez egy jó dolog is lehet, mert így legalább rájöttél, hogy mennyire fontos a rendes védekezés és nem fogsz azok közé tartozni, akik ilyen ügyekben orosz ruletteznek és nem is érdekli őket...
2011. aug. 17. 21:44
 18/21 anonim válasza:
azért, ha megjött azt írd meg hogy mi is megnyugodjunk ;D
2011. aug. 17. 22:59
 19/21 anonim válasza:
egyébként uccsó vagyok, és szerintem az előttem lévő megnyugtatott :) végre egy kedves válaszoló :)
2011. aug. 17. 23:02
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :))))
2011. aug. 18. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!