Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel tegnap vesztettük el a szüzességünket. Miért fél ennyire mikor vigyáztunk?
Nagyon fél attól, hogy teherbe esik. LifeStyles Ultra Safe óvszert használtunk mert azt találtuk a legmegbízhatóbbnak. Sajnos nem tudtam elmenni mert megzavartak, és ennek ellenére is fél. Nagyon vigyáztam nehogy lecsússzon az óvszer vagy esetleg hozzáérjek nélküle.
Szerintetek van miért paráznia? Válaszotokat előre is köszönöm.
Mer hülye.
Ha ennyire fosik, akkor ne b*sszon, ennyire egyszerű.
nem valószínű,az ördög nem alszik,de ha vigyáztatok nem mentél el akkor kb 0,1% h terhes lett...az előváladékban is van kis számban spermium de azt is megfogta a zokni...
1ébként nem értem ezt a felvilágosulatlan fiatalságot....
Én szinte soha nem védekezek gumival mert egyszerűen utálom. Persze az első alkalmaknál igen mert a betegségektől viszont csak az véd:)
Már 4 éve vesztettem el és semmi sem csúszott be:) De persze a 0,1 % az ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!