Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőmmel tegnap vesztettük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abbys kérdése:

Barátnőmmel tegnap vesztettük el a szüzességünket. Miért fél ennyire mikor vigyáztunk?

Figyelt kérdés

Nagyon fél attól, hogy teherbe esik. LifeStyles Ultra Safe óvszert használtunk mert azt találtuk a legmegbízhatóbbnak. Sajnos nem tudtam elmenni mert megzavartak, és ennek ellenére is fél. Nagyon vigyáztam nehogy lecsússzon az óvszer vagy esetleg hozzáérjek nélküle.

Szerintetek van miért paráznia? Válaszotokat előre is köszönöm.

2011. ápr. 23. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

Mer hülye.

Ha ennyire fosik, akkor ne b*sszon, ennyire egyszerű.

2011. ápr. 23. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:

nem valószínű,az ördög nem alszik,de ha vigyáztatok nem mentél el akkor kb 0,1% h terhes lett...az előváladékban is van kis számban spermium de azt is megfogta a zokni...

1ébként nem értem ezt a felvilágosulatlan fiatalságot....

2011. ápr. 23. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 18 voltam, mikor elveszítettem. Előtte nagyon felkészültem, olvasgattam, videót néztem...szóval ami kell. Ez ugye az ember életében egy nagy esemény. Úgy védekeztem, ahogy kell, és tudtam, hogy elvileg nem lehetek terhes, de mégis féltem, hogy mi van, ha mégis terhes leszek. Szerintem a barátnődben is ez zajlik most. Változás volt ez neki, egy új dolog. Szerintem az első alkalom után elég sok lány fél, és várja, hogy mejöjjön a menstruációja. Szóval ez nem egyenlő azzal, hogy hülye vagy akár felkészületlen.
2011. ápr. 23. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb lányban még védekezés mellett is megvan az a kis izgalom, hogy vajon meg fog-e jönni minden hónapban. Szerintem ha belejöttök, megszokja a helyzetet, akkor majd csillapodni fog az érzés.
2011. ápr. 23. 13:06
 5/7 anonim válasza:
Szerintem minden lány fél, nehogy teherbe essen! Gondolj csak bele, hogy mennyi dolgon át kéne esnie ha teherbe esni! Igaz abban van valami ha annyira parázik akkor ne b..szon
2011. ápr. 23. 13:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Még 2 hét és túl leszünk rajta.
2011. ápr. 23. 16:51
 7/7 Cho-CoLatte válasza:

Én szinte soha nem védekezek gumival mert egyszerűen utálom. Persze az első alkalmaknál igen mert a betegségektől viszont csak az véd:)

Már 4 éve vesztettem el és semmi sem csúszott be:) De persze a 0,1 % az ott van.

2011. máj. 19. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!