Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldött a nőgyógyász egyszerű tabletta felíratás miatt MRI vizsgálatra is?
ezt tőle kell megkérdezned!
Megvizsgált téged?
vannak panaszaid?
mi áll a beutalón?
Hát, ezt tőle kellene megkérdezni!
Fogamzásgátlót írattál?
Ha mri-re küldik az embert, ott valami apróságot akarnak észrevenni. Mit írt, hova kéri az mri-t, melyik testrészre???
Háát, nem értem, miért küld oda. Főleg azért nem értem, mert a belső nemi szerveket ultrahanggal is jól látni, felesleges az mri.
Kérdezd meg tőle, mert szétizgulod magad! Szerintem csak szimplán lökött, vagy félreolvastad az orvosi rövidítést!
21/l
Nos, akkor szimplán egy nagyon felelősségteljes orvos! És örüljünk neki, hogy alaposan kivizsgál, mielőtt felírja neked a tablettát.
Az mri a daganatokat szűri ki, nyilván nem lesznek daganataid, csak óvatosságból utánajár. (Bár uh is észrevenné.) Őrület, hogy milyen végletei vannak az orvosnak is! :) Örüljünk, hogy te a jó végletet kaptad!
üdv 21/l
Hát pedig bizony vmi gyanúja biztos, hogy van a dokinak. Ugyanis feleslegesen senkit nem küldenek el mr-re. Persze ez nem azt jelenti, hogy biztosan vmi súlyos gondod van. Csak esetleg van vmi probléma, és ilyenkor mindig a legrosszabbat kell kizárni legelőször.
De az orvost kellett volna megkérdezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!