Melyik az a tabletta ami meghozza a kimaradt vagy késő menstruációt? Csak nőgyógyász írhatja fel receptre?
Javaslom,mindenképpen menj el a nőgyógyászodhoz,és azzal minden problémát megoldasz egy csapásra.Ugyanis ő függetlenül attól,hogy Te úgy érzed,nem lehetsz terhes, megvizsgál,hogy tényleg nem vagy-e az.Azért merem ilyen biztosra mondani,mert ugyanilyen helyzetben voltam két hónappal ezelőtt.Amikor már 2 hónapja nem jött meg,elmentem a nőgyógyászomhoz,aki egyből a babavállalásra kérdezett rá.Mondtam,hogy nem,az kizárt,nincs párom és nem volt partnerem.Ennek ellenére megvizsgált és levett egy rákszűrést is.Miután kiderült,hogy tényleg nem vagyok terhes, felírt egy NORCOLUT-nevű hormontartalmú gyógyszert,amit 5 napig kellett szednem (napi 3 szemet),és az abbahagyása utáni héten megjött a menzeszem.De az a gyógyszer csak receptre kapható,csak orvos írhatja föl,igen.Úgyhogy szerintem keresd fel a nőgyógyászodat!
Üdv:25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!