Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mercilon = novynette? Kérdés lent?
Mercilont szedtem 1 évig és most is azt írt fel a doki. Viszont a patikában a gyógyszerész azt mondta hogy készlethiány van 2-3 hete és hogy felirja a Novynette nevűt mert hogy ugyan az a hatóanyag tartalma.
Valaki szedte ezt a kettőt egymás utána?
Én is így jártam, nekem is azt mondta a gyógyszertáros, hogy ad Novynette-et, de inkább elmentem az orvoshoz, hogy írjon másikat. Persze Novynette-et írt. Szóval ezek szerint nagyjából ugyanaz a hatóanyag (biztos nem egy az egyben). De azért ne a gyógyszerész adja már csak úgy. Menj vissza az orvoshoz és mondd el neki mi van. Ha van még időd a gyógyszer kiváltása előtt. Ha nem akkor is menj vissza, hogy tudjon róla. Vagy hívd fel.
23/l
Mercilon:
Hatóanyaga: 0,15 mg desogestrelum (dezogesztrol) és 0,02 mg ethinylestradiolum (etinilösztradiol) tablettánként.
1. Mit tartalmaz a Novynette filmtabletta és mire szolgál?
Hatóanyagok:
0,02 mg Ethinyloestradiolum, 0,15 mg Desogestrelum filmtablettánként.
Ugyanaz a kettő :)
Köszönöm első :) megyek hozzá ugy is 2hét mulva eredményekért mindenképpen rákérdezek nála. :)
Második :) én is olvastam csak hát mégis... :)
Mondjuk Árban jobban megéri a Novynette mint a Mercilon..:)
köszönöm a kedves válaszaitokat!!!
Sziasztok!
Én már 5 éve szedem és már 2 hónapja járkálgatok vele, hogy hol lehet kapni, mindenhol 1 hónaposokat adnak és nekem is ezt a Novynette-t ajánlják. Hát nem tudom, hogy mikor akarják már gyártani újra, nem akarom össze vissza enni a különböző gyógyszereket...nem vmi egészséges, valakitől azt hallottam leégett a gyáruk...hát utálom az ilyet...egyszer bevált a gyógyszer, azt nem lehet kapni...
közben én is ezt szedem már de semmi változást nem észleltem.
és igen olcsóbb mint a mercilon. Szóval ha beválik akkor inkább ezt fogom szedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!