Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló tablettát szedjek?
Eddig kipróbáltam a Harmonetet, amitől 2 hónapon keresztül folyamatosan véreztem, így abbahagytam. A Diane35-öt majdnem 1 évig szedtem, de a neki tulajdonított mellékhatásoknak (légzési nehézség, álmatlanság, szúró mellkas) inkább abbahagytam. Lehet, hogy nem a tabletta, hanem a stresszes életmód áll a mellékhatások hátterében, de jobb a békesség alapon abbahagytam.
Elgondolkoztam más eszközökön is, de spirál, gyűrű kizárva, mert még nem szültem. A Pharmatex hüvelytablettáktól pedig tartok, mert nem hinném,hogy megfelelően védenek, azok után, hogy nem használhatók együtt óvszerrel.
Az óvszer önmagában nagyon jó, de félek, hogy baleset történik, és akkor egy lórugás hormonmennyiséget viszek be a szervezetembe sürgősségi tabletta formájában.
Állítólag a Diane35 nagyon magas hormontartalmú tabletta.
Szeretnék egy gyengébbet, és ehhez szeretném a véleményeteket kérni!
Mit hallottatok/tapasztaltatok a tapaszos fogamzásgátlóról?
Köszönöm előre is a segítséget!
Szia !
A valaszodat koszonom , akkor most mi teljesen egycipoben jarunk. En sem tudom, hogy mit szejek most es meg a dokimat sem tudom elerni , mert kulfoldon vagyok , itt meg nem mehetek el... Szoval patt helyzet !
A fura , hogy meg a hasam sem faj , semmi , mintha nem is most kene megjonnie... ?!?!?!
Irj nyugodtan privit , kivancsi vagyok nalad milyen hatassal volt a gyogyszer , mert nagyon sok negativ dolgot olvastam ezen az oldalon is a gyogyszerrol. :S
Szia
légszomjam és alvászavarom volt,lehet, hogy nem a gyógyszertől,de jobb a békesség.
Neked milyen mellékhatások voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!