Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem bevenni. Mi a teendő?
Biztos sok ilyen kérdés van itt , de most nincs időm keresgélni. Este 8-9 óra között szoktam bevenni a tabit, de most sajnos beleestem abba a hibába, hogy elfelejtettem és reggel 9 órakor vettem be... pont belecsúsztam a 12 órába. Most akkor 1 hét plusz védekezés? Symiciát szedek és a 2. levél első hetében vagyok
Köszönöm a segítséget előre is!
Minden benne van a tájékoztatójában:
"Egy filmtablettát hagyott ki az első héten
Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut (még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti), és a következő tablettákat a szokásos időben vegye be. Alkalmazzon kiegészítő fogamzásgátló módszert a következő 7 nap alatt pl. óvszert. Ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor, tudomásul kell vennie, hogy a TERHESSÉG KOCKÁZATA FENNÁLL. Ebben az esetben forduljon orvosához."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!