Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a spermaölős gumi és melyik az?
Figyelt kérdés
kezdő vagyok és nem rég hallottam róla, ha tudtok adni valami infót róla, megkőszőnőm2009. febr. 28. 20:10
1/10 anonim válasza:
Elvileg mindegyik olyan,szó szerint a rá kerülő spermát elpusztitja
2/10 anonim válasza:
Egyik sem olyan, csak amelyiken jelölik, hogy spermicidet (spermaölőt) tartalmaz. Nem tudom melyik az, nem használunk gumit, de külön fel van tüntetve, az biztos. Amelyiken nincs, azon nincs spermicid.
3/10 anonim válasza:
Pl.:
LifeStyles óvszer / fehér(spermicides)
Sico SPERMICIDE
4/10 anonim válasza:
A spermaölő gumi kivülről van bevonva spermiciddel (sav, ami elpusztitja a spermakat), arra az esetre, hogyha esetleg baleset történik, akkor a hüvelyben elpusztuljanak.
5/10 A kérdező kommentje:
kőszi, de a nő nem károsodik etől?
2009. márc. 1. 09:02
7/10 anonim válasza:
Hmm... Károsodni nem károsodik, de lehet, hogy csípni fogja és így fájdalmas lesz a szex. De nyugi, szól, ha így lesz, és akkor átváltasz simára.
9/10 anonim válasza:
utso valaszolo: ezt honnan veszed??
amugy van ilyen kulon fogamzasgatlasi modszer, hogy spermaolo gelt kell a huvely belsejebe juttatni, sok no hasznalja ezt ovszer mellett, vagy akar helyette is. ilyesmivel van bevonva ez az ovszer is. Savas a halmazallapota, de gondolom ugy van megcsinalva, hogy ne csipjen nagyon... szoval nem olyan, mintha cocacolat ontenel fel magadnak :D (egyik bnom az ovszerszakadas utan ehhez a vegso megoldashoz nyult, es mukodott, mert annyira csipett neki hogy tuti megolte a spermakat :D -es nem lett terhes)
10/10 anonim válasza:
ugy tunik toroltek a "meddoseget okoz" cimu igen ertelmes valaszt. arra reagaltam az elobb
utolso (00:31-es) voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!