Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló injekció mennyire elterjedt? Véleményt mondanátok?!
"Kedves doktor úr!
31 éves anyuka vagyok. Párommal nem tervezünk több babát. 2 évig szedtem fogamzásgátló tablettát, de abbahagytam, mert csökkent a libidóm tőle. Érdekelne a fogamzásgátló injekció. 35 év alatt ajánlaná? Esetleg nem túl jó ötlet, ha a tabletta sem felelt meg nekem? Mit kell tudni az injekcióról?
Köszönöm a választ.
Linda
tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára
Kedves Linda! Nem kell róla tudnia semmit, mert jobb, ha teljesen elfelejti, mint lehetőséget. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
"Kedves Doktorúr!
A fog. gátló injekcióról szeretnék egy kicsit többet megtudni. A tablettával összehasonlítva milyen a hatékonysága, általános tudnivalók.
köszönettel Nóra
tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára
Kedves Nóra! A meglehetősen gyakran jelentkező kezelhetetlen vérzéses mellékhatások miatt az ellenségemnek sem adnék ilyen inkekciót, melynek a fogamzásgátló hatása egyébként kifogásolhatatlan. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
ejha akkor ez kilőve nálam is:S
én is ilyesmiket hallottam amúgy kedves kérdező!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!