Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 napja szedtem a fogamzásgátlót, amikor a barátom gumi nélkül bedugta kb.5 másodpercre, aztán kivette, nem ment el, semmi. Ugye nem lehetek terhes? A fogamzásgátlót rendszeresen, ugyanabban az időpontban veszem be.
De, teljesen komolyan gondoltam.
nem bánom, te lehetsz b@szatlan idegbajos pics@.
Na, hát akkor a "szemétkedésemmel" legalább annyit elértem, hogy felhívtad az orvost és végre a szakembert kérdezted meg!
Korrekt?
Én elértem a célomat! És Te?
Figyu, nem akartalak különösebben piszkálni, csak azt éreztem Rajtad, hogy O.K., feltetted itt a kérdést... aztán az első válaszoló tényleg komolyan válaszolt, de Te nem tudtad elfogadni. Nem tudom milyen megnyugtató válaszra vártál, de úgy éreztem, provokációval lehet elérni Nálad, hogy ilyen kérdésben igenis érdemes a szakembert megkérdenzni.
Sajnos sok ilyen embert ismerek, feltesznek egy kérdést, bólogatnak neki, ettől megnyugszik, aztán mégis baj van.
Így legalább pont került a végére, nemigaz? Egyébként tényleg nem vagyok olyan aki más embereket piszkálna, főleg nem ismeretlenül.
Hát Baby, most Te voltál a kísérleti nyúl, utólag is bocsánat a sok hülye hozzászólásomért! Én is tanultam belőle, remélem Te is! SZAKEMBER! Oxi?
Sok sikert Neked és kellemes, örömökkel teli szexuális életet kívánok...
Egyébként amit itt írt előttem valaki, hát igaz, hogy b@szatlan vagyok, mert a párom most külföldön dolgozik, amúgy teljesen kiegyesúlyozott a szexuális életem, és idegbajos az nagyon nem vagyok :)
Na, tényleg bocsi ha durva volt a módszer, de végülis rávezettelek a helyes megoldásra, hát nem?
Üdv: Kati
Igen mi vagyunk a hibásak, mert baromságot csinálsz, aztán meg rinyálsz, hogy nem segít senki.
A kérdésedre válaszolva: Nem lesz bajod attól az 5 másodperctől. Nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!