Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 napja szedtem a fogamzásgátlót, amikor a barátom gumi nélkül bedugta kb.5 másodpercre, aztán kivette, nem ment el, semmi. Ugye nem lehetek terhes? A fogamzásgátlót rendszeresen, ugyanabban az időpontban veszem be.
Most már nem tehetsz semmit, vársz és ha megjön akkor nincs gond:P
Am nekem ezzel a fogamzásgátlóval nem voltak jó tapasztalataim. Ezzel kezdtem és fájt a fejem meg a hasam meg ugyanúgy görcseim voltak mikor megjött mint előtte és a libidóm az teljesen lecsökkent, szinte egyáltalán nem kívántam a szexet, azóta váltottam és már minden rendben szal ajánlom h ilyenekre majd figyelj oda.
Az orvos nem mondta, hogy mikortól véd? 5 mp alatt ha nem volt előváladéka, akkor nem lehetsz terhes!
A mai tabletták már az első szemtől védenek, mert már abban a hónapban megakadályozzák a peteérést! Az orvos is csak azért mondja az 1 hónapot, mert nincs ideje, vagy kedve elmagyarázni, hogy milyen elven működik a tabletta! könnyebb azt mondani, hogy 1 levél után!
Nekem 2 hetet mondott a doki. Én is ezt szedem. 1 hónapja írta fel.
Ha előváladék került beléd, lehetsz terhes, mivel abban is lehet sperma. Most komolyan! Megérte az az 5 mp, hogy most itt parázz??? ÉSSZEL a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!