Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan nem felejtitek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nem felejtitek el bevenni a fog. Gátlót?

Figyelt kérdés
Telón hiába állítom be, ha épp nem benn vagyok a szobába akkor kinyomom, és ugyanúgy elfelejtem...
2011. márc. 31. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

teló. rakd a tabit a pénztárcádba pl hogy mindenhol veled legyen biztosan. hameg nemtudod épp bevenni,csak úgy nyomd ki,hogy beállítasz egy újabb emlékeztetőt egy kicsit későbbi időpontra. gyógyszert szedni felelősség, fogamzásgátlót szedni még annyira, értékeld át hogy ez mennyire fontos dolog és biztosan nem fogod elfelejteni!!

esetleg állíts be egy reggeli vagy későesti időpontot amikor tuti hogy ráérsz ezzel foglalkozni 1 perc erejéig

2011. márc. 31. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyomod ki a telód...

Amúgy nekem is az elején mindig csipogott a telóm és mindenhova magammal vittem táskában a bogyót, tehát mindig be tudtam venni. Aztán annyira hozzászoktam, hogy már teló sem kellett, nem felejtettem el.

2011. márc. 31. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hat en ugy, h tudtam h ha nem veszem be, akkor terhes lehetek.. :D amugy sztem kösd vmihez, pl. esti fogmosás.. és akkor beveszed utana, vagy elotte..
2011. márc. 31. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

felkelsz és fogmosás elött evered a tabit ENNYI

ne mond hogy nincs elég hely a fogkeféd mellett

2011. márc. 31. 14:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat:)

De van elég hely képzeld. Csak 3hónapos baba mellett vagy van időm reggel fogat mosni, vagy csak délután, ha rosszabb napja van...

2011. márc. 31. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mindig éjjel veszem be, annyi az egész hogy az éjjeli szekrényemen az ágy mellett nincs semmi csak egy pohár víz és tabi - ez eléggé kiszúrja a szememet, ha meglátom azonnal beveszem nehogy elfelejtsem :D
2011. márc. 31. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Elárulnád, hogy 3 honapos baba mellett minek neked a foggátlo? Ne ugrass bennünket!!!!!
2011. márc. 31. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
h érted, h minek neki fogamzasgatlo? hat mert lehet, h még nem akar még egyet.. minden esetre, tedd forgalmas helyre, h mindig észrevedd..
2011. márc. 31. 15:35
 9/9 A kérdező kommentje:

talán mert nem szeretnék neki egyenlőre kis tesót!

még egyszer köszi az értelmes válaszolóknak!

csak kíváncsi voltam ti hogy jegyzitek meg

2011. márc. 31. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!