Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy felejtitek el szerelmetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtitek el szerelmeteket? Jól jönne pár tanács, mert 2 hete padlón vagyok.

Figyelt kérdés
18/L szakított a barátom velem 2 hete, mondván neki nem kell kapcsolat, de szeret. a szívem szakadt meg,és szakad meg azóta minden nap... hogy kell felejteni? mert úgylátszik nekem nem megy...
2011. máj. 16. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Engem is elhagyott a barátnőm. Már hónapok teltek el azóta. De nem tudom elfelejteni....
2011. máj. 16. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Velem is így van! Próbálom lezárni a múltat, de ez kihat a jelenemre. Miért b*szakszik ennyire az univerzum velünk?

: DDD

17/L

2011. máj. 16. 19:15
 3/11 anonim ***** válasza:

hogy jobb így, mert igy legalább könnyebben megtalál az,aki tényleg megérdemel...

meg jobb semmilyen kapcsolat, mint egy olyanban élni, ahol a másik fél csak "vergődik", vagy csak szánalomból van Veled.

2011. máj. 16. 19:53
 4/11 A kérdező kommentje:
de ha belegondolsz, nincs tökéletes kapcsolat... gondok mindíg vannak és lesznek is... nemmindíg megoldás, ha kilépünk amint gond adódik:S
2011. máj. 16. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Hagyd meg magadnak a jogot a kapcsolatotok 'meggyászolására'. 2 hét után normális, hogy nem vagy jól, ennek több idő kell, kapcsolat hosszától és mélységétől függően. Nekem volt, hogy 1 hónap kellett, hogy teljesen túltegyem magam valakin, volt, hogy fél év, ez változó. Ne add fel semmiképp, kösd le magad mással, utazz el (nekem egy hetes kalandos utazás segített anno igazán), bulizz, szervezz a barátaiddal találkozókat, olvass, bármi, csak ne ülj és gyötörd magad a múlton. Ha az exed igazán szeretne, nem lenne indok szakításra az, hogy nem akar kapcsolatot (ergo más csajokkal akar kavarni). Az ilyen pedig akármennyire helyes, vagy jó fej volt, nem érdemli meg, hogy szenvedj miatta, eldobott, ez már nem működne akkor sem, ha visszatáncolna (ideig-óráig, de soha nem lenne az igazi, az ilyen tüskék nem tűnnek el az emberből, nem érdemes újrakezdeni). Tudom, mondani könnyű, de tapasztalatból beszélek, átéltem már csúnya és nagyon fájdalmas szakítást. Zárd le, mert a bizonytalanság és reménykedés céltalan és fájdalmas, csak a sebeid tépi fel. Kitartást és sok erőt kívánok a továbblépéshez. :)

22/L

2011. máj. 17. 07:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
nincs semmiféle praktika. egyszerűen szenvedj! idővel elmúlik. sírj, tombolj, törj-zúzz, köss bele és vitatkozz emberekkel.
2011. máj. 17. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Idő kell hozzá. Meg az, hogy megéld az érzéseidet. Engedd bele magad! Ne félj tőlük, ne kívülről nézd a történteket, hanem fogadd el, ami történt!
2011. máj. 18. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
én új esélyt akartam neki adni,erre ma reggel más csajjal láttam:S:S sztem ti még jobb helyzetbe vagytok...
2011. máj. 18. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
hát az én kapcsolatomnak már 2 éve vége van, azóta volt 1 barátnőm, és most van 1, de 1 évig semmi miután szakítottunk, és azt is én mondtam ki.. 18f
2011. máj. 18. 19:14
 10/11 anonim ***** válasza:
3hónap együtt járás után szakított velem,az ok az lényegtelen,mai napig beszélünk,ugyanugy szeretem.neki már van más,vagyis kavargat valakivel,én majdnem 2hónapja szenvedek miatta.majdnem kibékültünk,csak volt egy jóakaróm aki kavart így nem lett belőle semmi.veszekedünk ez miatt,próbáltuk utálni egymást hogy könnyebb legyen,de rájött hogy nem tudunk meg lenni ugy hogy ne beszéljünk.eljárok buliba,lehetne nekem is valakim ha szeretném,de inkább várok még képes leszek új kapcsolatra,nem tudom mennyi idő után lesz ez,nekem ő volt az első igazi komoly kapcsolatom...2hét az érthető szenvedés,de ha nem segítesz magadon az idő nem old meg semmit hidd el!tapasztalatból mondom....és ha neked úgy könnyebb keress mást ő majd segít(: 22l
2011. máj. 18. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!