Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtitek el szerelmeteket? Jól jönne pár tanács, mert 2 hete padlón vagyok.
Velem is így van! Próbálom lezárni a múltat, de ez kihat a jelenemre. Miért b*szakszik ennyire az univerzum velünk?
: DDD
17/L
hogy jobb így, mert igy legalább könnyebben megtalál az,aki tényleg megérdemel...
meg jobb semmilyen kapcsolat, mint egy olyanban élni, ahol a másik fél csak "vergődik", vagy csak szánalomból van Veled.
Hagyd meg magadnak a jogot a kapcsolatotok 'meggyászolására'. 2 hét után normális, hogy nem vagy jól, ennek több idő kell, kapcsolat hosszától és mélységétől függően. Nekem volt, hogy 1 hónap kellett, hogy teljesen túltegyem magam valakin, volt, hogy fél év, ez változó. Ne add fel semmiképp, kösd le magad mással, utazz el (nekem egy hetes kalandos utazás segített anno igazán), bulizz, szervezz a barátaiddal találkozókat, olvass, bármi, csak ne ülj és gyötörd magad a múlton. Ha az exed igazán szeretne, nem lenne indok szakításra az, hogy nem akar kapcsolatot (ergo más csajokkal akar kavarni). Az ilyen pedig akármennyire helyes, vagy jó fej volt, nem érdemli meg, hogy szenvedj miatta, eldobott, ez már nem működne akkor sem, ha visszatáncolna (ideig-óráig, de soha nem lenne az igazi, az ilyen tüskék nem tűnnek el az emberből, nem érdemes újrakezdeni). Tudom, mondani könnyű, de tapasztalatból beszélek, átéltem már csúnya és nagyon fájdalmas szakítást. Zárd le, mert a bizonytalanság és reménykedés céltalan és fájdalmas, csak a sebeid tépi fel. Kitartást és sok erőt kívánok a továbblépéshez. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!