Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy felejtitek el szerelmetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtitek el szerelmeteket? Jól jönne pár tanács, mert 2 hete padlón vagyok.

Figyelt kérdés
18/L szakított a barátom velem 2 hete, mondván neki nem kell kapcsolat, de szeret. a szívem szakadt meg,és szakad meg azóta minden nap... hogy kell felejteni? mert úgylátszik nekem nem megy...
2011. máj. 16. 18:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én ezzel a "keress mást" álláspontal nem értek egyet. Gondolod elfognak múlni az érzéseid? Elfogja tudni feledtetni egy idegen ember az érzéseidet? Na ná hogy nem. Rá fogsz gondolni, az ő arcát fogod bele látni a másikéba, és ez senkinek sem jó. Nem fair senkivel szemben sem. Vele szemben sem, mert nem érdemli meg, és veled szemben sem, mert így csak rosszabbul fogod érezni magad.*Egyet előre, kettőt hátra*

Hagyj magadnak időt! És ha kapcsolat érettnek érzed már magad, akkor vágj bele egy újba. Szerintem.

17/L

2011. máj. 22. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!