Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után 100% hogy nem maradok terhes? Kedden megyek nőgyógyászhoz és nagyon félek. Szörnyű volt 18éves leszek pár hónap múlva és korainak tartom de sajnos igy alault.
Köszi, 19:25-ös! Már csak az örökbefogadásban látom a megoldást.. Nem vagyok önző és borzasztóan sajnálom azokat, akik olyan helyzetbe kerülnek, hogy el kell vetetniük. Barátnőm is így volt évekkel ezelőtt. A szívem szakadt meg, mert én meg akartam gyereket, de az Ő döntése volt. Bármennyire is fájt nekem, el kellett fogadni. Tisztában volt vele, hogy nekem ez milyen rossz, főleg, hogy én kísértem el az abortuszára.
Ez van..egyik gyermek sem akar hozzám/hozzánk születni..
Köszi, aranyos vagy!
Nem az a baj, az alkalmassági határozat tart soká, illetve amíg a rengeteg örökbefogadni akaró sorra kerül, mivel mi újszülöttet szeretnénk.
Szóval komolyan nem akarok beleszólni az életdbe, de kérlek, jól gondold meg, hogy tényleg elveteted-e. Később lehet, hogy meg fogod bánni, hogy nem tartottad meg.
Tudom, nem egyszerű felnevelni, de hidd L lesz olyan idő, amikor majd iszonyúan fog fájni Neked, ha visszagondolsz. Gondolj pl. rám, mint példára, akinek nem akar jönni. Isten ne adja, hogy később aztán ne ess teherbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!