Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abortusz után 100% hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz után 100% hogy nem maradok terhes? Kedden megyek nőgyógyászhoz és nagyon félek. Szörnyű volt 18éves leszek pár hónap múlva és korainak tartom de sajnos igy alault.

Figyelt kérdés
3 tesztet csináltam és mind3 pozitiv lett és az bánt a legjobban hogy nagyon kevés volt az esélye de sajnos megtörtént.a szüleimnek nem szolhatok remélem nem lesz semmi komplikáció.segitsetek kérlek.
2011. márc. 27. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
86%
A román abortusztörvényekről nem tudok semmit, de véleményem szerint a 18 alatti szülői engedély nélküli műtét ott is bűncselekmény! De mindegy, csinálj, amit akarsz, de azért egy köszönömöt megereszthettél volna a válaszokért, khm. Azt nem értem, miért nem szedtél fogamzásgátló tablettát? akkor most egész biztos nem itt tartanál. Ráadásul románéknál DIÁKOKNAK ingyenes, nem hiszem, hogy erről nem tudnál!
2011. márc. 28. 16:02
 12/75 A kérdező kommentje:
bocsi h köszönömöt nem mnodtam csak elég rosszul érzem magam.amugy mindenkinek köszönöm a válazsokat bocsánat h bunkó voltam.nm tudtam róla, de ez a nőgyógyász megmondta kerek-perec hogy mennyibe fog kerülni és hogy nem kell szülő.fogalmam sincs h tényle igy lesz v nem.azért nem szedtem fogamzásgátlót mert elég BOLOND anyám van folyton felturja az egész cuccomat előle nem lehet elrejteni.gondolhatjátok hogy igy nemis merek szolni neki.
2011. márc. 28. 16:11
 13/75 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat ma voltam nőgyógyásznál és kész is lett az abortusz.köszönöm a segitségeket!
2011. márc. 29. 20:43
 14/75 anonim ***** válasza:
Én azt szeretném kérdezni,nem csipkelődni vagy ilyesmit szeretnék...Mit éreztél műtét után,vagy esetleg lelkiismeret furdalásod nem volt?Csak kíváncsi vagyok,hogy ilyenkor milyen érzései vannak az embernek..:)Ha sértőnek találod a kérdést,akkor nem kell feltétlenül válaszolnod :D
2011. márc. 29. 21:03
 15/75 anonim ***** válasza:
26%
Gratulálok, megöltél egy gyereket. Remélem ezek után védekezel rendesen tabival (bár nem hiszem).
2011. márc. 29. 21:06
 16/75 anonim ***** válasza:
Kérdező meny el az orvoshoz ott mindent elmondanak és az igasság az hogy a szülöi engedélyt nem szokták firtatni szóval ezzen ne izgulj.
2011. márc. 29. 21:11
 17/75 anonim ***** válasza:
44%

"azért nem szedtem fogamzásgátlót mert elég BOLOND anyám van folyton felturja az egész cuccomat előle nem lehet elrejteni.gondolhatjátok hogy igy nemis merek szolni neki."

Nem hiszem, hogy nem lehetett volna megbeszélni vele. De ha nem is, akkor nem hiszem, hogy nem tudtad volna valahová eldugni.

Vagy mondjuk használhattatok volna óvszert, amit tarthattatok volna a fiúnál.

Utálom az ennyire gyenge kifogásokat.

Remélem most már lesz annyi eszed, hogy védekezel NORMÁLISAN.

Egyébként érdekes, hogy ma voltál dokinál, és már meg is volt a műtét.

Ha vki nem szült még hüvelyi úton, akkor először tágítanak. És ahhoz bizony egy nappal előbb be kell feküdni a kórházba. Felteszik a tágítót, következő nap műtét.

2011. márc. 29. 21:13
 18/75 AndiBandi93 ***** válasza:
79%

Nem tudom miért kell lehurrogni a kérdezőt. Szerintem van neki épp elég lelkiismeret-furdalása, és védekeztek is, ahhoz pedig nem kötelező a tabletta használata. Sőt szerintem biztonságosabb az óvszer némely esetekben.

Mondjuk ez olyan hogy van kalapja, nincs kalapja: ha tabit szedne és úgy esett volna teherbe akkor az lett volna a baj, így meg ez a baj. Mindenkivel megeshet hogy hiba csúszik a dologba, még ha mindent meg is tettek az illetők a védekezés terén.

2011. márc. 29. 21:13
 19/75 anonim ***** válasza:
61%
Én ezt nem vagyok képes elhinni, hogy csak bementél valami magánklinikára és már meg is csinálták. Magyarországon hivatalos procedúra előzi meg a beavatkozást, aztán különböző vizsgálatokra küldik a terhest..stb még akkor is, ha magánúton végezteti el a műtétet. Erősen liberális országokban mint pl Hollandia el tudom képzelni, hogy pár nap alatt "le lehet zavarni", de nem Romániában, ahol még 25 éve tombolt a Ceaucescu diktatúra... Bocs kérdező, de ezt nem veszi be a gyomrom. Másnak nem szúr ez szemet???
2011. márc. 29. 21:29
 20/75 anonim ***** válasza:

Utolsó: Nyugaton az orvosi ellátás inkább jobb, mint Mo.-n. Ott pont, hogy jobban figyelnek ilyenekre. Ebben nincs liberalizmus.

Romániában viszont állítólag orvoshoz sem szabad elmenni...

Egyébként úgy tudom, hogy az abortuszok száma is ott a legmagasabb.

2011. márc. 29. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!