Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után 100% hogy nem maradok terhes? Kedden megyek nőgyógyászhoz és nagyon félek. Szörnyű volt 18éves leszek pár hónap múlva és korainak tartom de sajnos igy alault.
Figyelt kérdés
3 tesztet csináltam és mind3 pozitiv lett és az bánt a legjobban hogy nagyon kevés volt az esélye de sajnos megtörtént.a szüleimnek nem szolhatok remélem nem lesz semmi komplikáció.segitsetek kérlek.2011. márc. 27. 22:01
51/75 anonim válasza:
szokas szerint lehurrognak :)..kedves kerdezo sztem ne is vedd szamba ezeket az emebreket...18evesen korai meg gyereket szulni en is romania\marosvasarhelyen lakom fiatalabb vagyok mind te igaz en anyukammal mentem abortuszra 25milko vot mert illegalisan csinaltak mert mar majdnem 4 honapos voltam es fogalmam sem volt rola hogy terhes vagyok semmi jelet nem adta szoval:-j..hagyd a francba oket..orulj hogy megvan azt kesz>:D<
52/75 A kérdező kommentje:
köszi.gondolom te sem bántad meg a döntésedet? nemtudom miért kell másokat megszolni.nem köteleztem rá hogy irjon választ ha meg ir ne hurrogjon le!amugy hány éves voltál akkor?
2011. márc. 31. 06:22
53/75 anonim válasza:
Nem kellene elítélni a kérdezőt! Ha ti már nem is, kedves válaszolók, de akár a gyereketek kerülhet még ilyen helyzetbe. Sosem tudni, mit hoz az élet. Nem volt még abortuszom, valószínű, nem is tudnám végigcsinálni, de nem ítélem el azt, aki ilyen döntést hoz, mert egyszer talán az én lányom is ilyen helyzetbe kerül(adja isten, hogy ne legyen, de benne van a pakliban). A másik meg, hogy érdekes módon mindenki azzal jön, hogy szedjen fogamzásgátlót, holott ezer meg ezer kérdés van itt a honlapon azzal kapcsolatban, hogy egy fiatal lány miért szed tablettát, hogy az mennyire káros, miért mérgezi a szervezetét valaki tablettával stb. stb. Félreértés ne essék, én nem vagyok tabletta ellenes, én is szedem évek óta, csak azt nem értem, hogy most miért mindenki ezzel jön, más esetben pedig szinte kampányolnak a fogamzásgátló ellen itt az oldalon.
54/75 anonim válasza:
15 :)...lesesz@rd ki mit monnd..nem akartam gyereket es hiba volt ez van nem bantam meg..neha van buntudatom hogy aze megoltem szegenyt...de rossz elete lett volna :) igy jobb..tobbieket ne vedd szamba :*
55/75 A kérdező kommentje:
nekem is nehéz de nincs mit tenni nem akartam még nem érzem érettnek magam egy gyerekhez.nincs türelmem sem hozzájuk.nemgondoltam volna hogy ennyiből bab lesz de megtartani nem lehetett volna mert nem érzem késznek ár magam.
2011. márc. 31. 13:58
56/75 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Örökbeadásra még nem gondoltál?!
57/75 A kérdező kommentje:
nemhiába csináltam titokban ezt az egészet.meg ha emgszültem volna nmtudtamm volna örökbeadni.tudom hogy elitéltek de sulis vok még nemvolt más választásom
2011. ápr. 2. 08:00
58/75 anonim válasza:
sztem nem arról van itt szó, h lehurrogják az emberek.. de ennyi védekezési módszer mellett egyet se hasznalni azért.. már szinte művészet kategóriába tartozik.. amugy, nem biztos, h nem maradhatsz terhes, de persze, ezzel is számolni kell..
59/75 anonim válasza:
Én csak azért keseredem el, mert mindig olyan megy a baba, ahova nem szeretnék per pillanat..oda meg, ahova szeretnék évek óta nem akar jönni... Hol van itt az igazság? :(
60/75 anonim válasza:
utolsó, megértelek.. anyuék is igy voltak vele.. sok műtét és vizsgálat után születtem csak meg.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!