Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhesség vagy felfázás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség vagy felfázás?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek (17) még nem állt be pontosan a menstruációs ciklusa, 19-én kellett volna megjönnie neki, de nem jött meg. A 15-e miatti hosszú hétvégén több alkalommal is szeretkeztünk, gumit használtam, amit az aktus után ellenőriztem is, nem volt gond, nem lyukadt ki. Azonban az utolsó együttlét után arra panaszkodott, hogy fáj a nemi szerve, elment a háziorvoshoz (mert meg is volt fázva), aki azt mondta, egyszerű felfázás, semmi gyógyszert nem írt fel neki. A napokban viszont jelentkeztek azok a tünetek, amelyek a terhesség mellett és a felfázás mellett is egyaránt szerepelnek. Gyakori vizelés, enyhe fájdalom, mellfeszülés. Ti mit gondoltok erről? Válaszotokat előre is köszönöm.

Egy kétségbeesett 17 éves srác.

2011. márc. 27. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztosan jól számolta ki mikor kell megjönnie? Csak azért kérdezem, mert ilyenkor azért a február rövidsége belekavarhat a számolásba. Egyébként elég valószínűtlen hogy egy héttel szeretkezés után már a terhességnek ilyen jelei jönnek elő, viszont én mindenképpen azt javaslom hogy menjen el nőgyógyászhoz, illetve igyon rengeteg folyadékot, ha lehet tőzegáfonya teát minden ízesítés nélkül. Ha annyira felfázott, hogy már a menstruációját is befolyásolja ilyen szinten, az nem játék! A mellfeszülés pedig elég sokmindennek lehet a jele, többek között a menstruációnak is lehet előjele...
2011. márc. 27. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
ha nem lyukadt ki/csuszott le, akkor ne aggodjatok.. esetleg teszteltetek?
2011. márc. 27. 14:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Igen, úgy számolta ki, hogy a februári csúszás is bennevolt. A nőgyógyász tervben van, azt mondta. Kétlem, hogy a felfázás befolyásolná a menstruációt, azt mondta, hogy volt már olyan is, hogy kimaradt az egyik hónapban.

Második válaszoló: tesztelni nem teszteltünk, szerintem nem tudnám rávenni, mert engem idegesít csak a dolog, ő nyugodtabban kezeli, mint mondottam, mert kimaradt már neki egyszer és akkor sem terhesség miatt. A gumi nem lyukadt ki, csúszni sem csúszott le, inkább úgy fogalmaznék, hogy csúszkált, de kb a feléig sem jött le.

2011. márc. 27. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
marpedig, ha téged zavar, akkor rá kell venned a lanyt.. semmi az a teszt, par 100 ft, és csak 15 percet igényel a dolog, max..
2011. márc. 27. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:

"Kétlem, hogy a felfázás befolyásolná a menstruációt"

Pedig befolyásolhatja.

Ha a gumival nem történt semmi baj, akkor NEM lehet terhes. Ne aggódj miatta.

2011. márc. 27. 15:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érkezett válaszokat, valamelyest sikerült megnyugodnom.
2011. márc. 27. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!