Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség vagy felfázás?
A barátnőmnek (17) még nem állt be pontosan a menstruációs ciklusa, 19-én kellett volna megjönnie neki, de nem jött meg. A 15-e miatti hosszú hétvégén több alkalommal is szeretkeztünk, gumit használtam, amit az aktus után ellenőriztem is, nem volt gond, nem lyukadt ki. Azonban az utolsó együttlét után arra panaszkodott, hogy fáj a nemi szerve, elment a háziorvoshoz (mert meg is volt fázva), aki azt mondta, egyszerű felfázás, semmi gyógyszert nem írt fel neki. A napokban viszont jelentkeztek azok a tünetek, amelyek a terhesség mellett és a felfázás mellett is egyaránt szerepelnek. Gyakori vizelés, enyhe fájdalom, mellfeszülés. Ti mit gondoltok erről? Válaszotokat előre is köszönöm.
Egy kétségbeesett 17 éves srác.
Első válaszoló: Igen, úgy számolta ki, hogy a februári csúszás is bennevolt. A nőgyógyász tervben van, azt mondta. Kétlem, hogy a felfázás befolyásolná a menstruációt, azt mondta, hogy volt már olyan is, hogy kimaradt az egyik hónapban.
Második válaszoló: tesztelni nem teszteltünk, szerintem nem tudnám rávenni, mert engem idegesít csak a dolog, ő nyugodtabban kezeli, mint mondottam, mert kimaradt már neki egyszer és akkor sem terhesség miatt. A gumi nem lyukadt ki, csúszni sem csúszott le, inkább úgy fogalmaznék, hogy csúszkált, de kb a feléig sem jött le.
"Kétlem, hogy a felfázás befolyásolná a menstruációt"
Pedig befolyásolhatja.
Ha a gumival nem történt semmi baj, akkor NEM lehet terhes. Ne aggódj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!