Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méhen kívüli terhesség, vagy csak egyszerű felfázás?
Figyelt kérdés
Barátommal kb 20-25 napja szeretkeztünk de nem védekeztünk. Nem belém élvezet hanem egy zsepire, utána megtörölte és vissza rakta...:S Rá egy 1-2 napra kellet volna h megjöjjön a menzesz de nem jött meg csak 4-5 nap késéssel. Nagyon megvoltunk ijedve interneten meg minden hol más mást olvastunk. A menzeszem olyan volt mint máskor de most előtte nem fájt a hasam. Tegnap kint voltunk szánkózni és elég sokat voltam a hőbe, és sokat feküdtünk :$ ( jó volt ) de viszont ma délután hirtelen elkezdet szúrni a hasam de egy oldalt... Nagyon megilyettem és most hozzátok fordulok ezzel a panasszal hogy mi lehet. Előre is köszönöm a válaszokat. :)2010. dec. 20. 15:32
1/8 komasa válasza:
Irány a nődoki! Erre a kérdésre nem fogsz megnyugtató választ kapni.
2/8 anonim válasza:
A doki is csak UH vizsgálattal tudja megmondni hogy egy terhesség méhenkivüli e.
Különben kicsi az esély arra hogy teherbe estél, de ha biztosat akarsz tudni menj el orvoshoz
3/8 anonim válasza:
ahogy tudsz menj orvoshoz. remélem csak felfáztál
4/8 anonim válasza:
Orvos!! Addig is: melegben lenni, pihenni, abból baj nem lehet, és sokat inni! (akkor is, ha szúr vizeléskor, nyugi csak tisztulsz)
Nem vagyok orvos, csak rutinos fölfázó!
5/8 A kérdező kommentje:
Most voltunk az ügyeleten anyummal és nem mertem bevallani hogy mi történt mert nagyon féltem(félek) és a doki csak azt mondta hogy ez lehet egy egyszerű felfázás kezdeteinek a tünetei vagy vesekő baj de inkább felfázás.. :S ááá igaz lehet? megvolt rendesen a menzeszem csak késet... azóta meg nem szeretkeztünk. Nem értem :S
2010. dec. 20. 19:58
6/8 anonim válasza:
MIt nem értesz?
Ez aztán csodás. nem merted a dokinak elmondani azt ami aggaszt,amitől félsz :S
8/8 anonim válasza:
Hány éves is vagy? Mert nem merted elmondani...
A dokiknak mindent be kell vallani, mert csak így tudnak segíteni!
(és anyukádnak is, mert még ha mérges is lenne,először segít a bajban,csak utána kapsz ki)
TIPP: ne tégy olyat,amit nem mersz felvállalni...semilyen téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!