Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban hatásos a Durex Performa óvszer?
Hello. Mostanában én is performát használok. Végül is hatásos, multkor 2 órán át szexeltünk, már fárasztó is volt.Szinte már untam is, mivel sokmindent nem éreztem :D Nem és nem elmenni. De legalább a barátnőmnek jó volt.:)
Szerintem ez is csak akkor hatásos ha jókor húzod fel.
Legutóbb először kézizett a barátnőm, aztán felhuztam és kis idő után ugyanugy elsült. Gondoltam 5-10 perc mulva ujra feláll. Nem állt fel a világért sem:S Eléggé ciki volt és kellemetlen nekem nagyon.Miután feladtuk és levettem kb. 5perc mulva ujra felállt.Csak már késő volt:( Asszem máskor inkább nem performázok. Talán jobb többször kevesebb ideig, mint 1x 2-3 órát, esetleg dugás nélkül.
Igen hatásos. De ezt nem úgy kell használni, mint az elite-et.
Jól meg kell nyújtani a gumit, azzal kell odacsúzlizni egyet a csajod seggére meg a faroktövedre, amikor még nem fáj, de már kellemetlen, akkor át kell vele kötnöd a farkad, mint egy gyűrűvel, jó szorosra húzni és elkezdeni nagyon gyors ki-be mozdulatokkal reszelni!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!