Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csekély barna folyás ilyenkor természetes?
1,5 hete szedek Symicia nevű fogamzásgátlót. A menzeszem első napján vettem be az elsőt, ahogy kell. De mióta elmúlt a menzeszem azóta csekély barna folyásom van. Minimális mennyiség, de van. Ez normális még a tabiszedés elején? Nemsokára megyek vissza eredményért, akkor tuti rákérdezek,de gondoltam hátha tud vki itt segíteni.
Ja és a cicijeim is majdnem olyan érzékenyek mint ahogy menzesz előtt szokott lenni.Vélemény?
A doki mondta h lehet pecsételő v áttöréses vérzésem az elején. De ez barnázás.Normális? Meddig fog tartani?
Szia!
Én is kb. annyi ideje szedem, mint te, és nekem is tök ugyanez van. Szintén Symicia. Azért én remélem már nem akar olyan sokáig tartani, majd neked is biztos el fog múlni.
18/L
Szia!
Igen, a menzesz amúgy 1 hétig szokott tartani, de most már az letelt, 3 napja barna, és nem úgy tűnik, hogy el akarna múlni. A mellem is fáj, igen, pont úgy, mint mikor meg akar jönni.
18/L
Ja és úgy tudom, az első 3 hónapban ez tök normális, kell idő, míg hozzászokik a szervezetünk.
18/L
jájjjj. ezt én is olvastam....tök durva.
Tapasztalatok: hüvelyszárazság, csökkent libidó....Remélem nem fog ez bekövetkezni..
Amúgy köszi a válaszod!!!:)
Igazán nincs mit.
Ha nem gond, megírnád majd ha netán elmúlik a barnázás? Csak kíváncsiságból. :D köszi.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!