Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedése alatt barna folyás? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Már 14. napja szedem a menstruációm első napjától és minden nap barna folyásom van.
Valaki tapasztalt már ilyet? Mi volt a megoldás?
2011. márc. 21. 16:51
1/6 anonim válasza:
igen nekem is volt, ne ijedj meg
szedd tovább ugyanúgy, 2-3 hónap múlva be fog állni
a lényeg, hogy szedd rendesen és hagyj szünetet is rendesen ha tovább tart ha nem
én itt csesztem el hogy megijedtem és elkezdtem össze vissza szedni
na ezt nem szabad!
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt/van ilyen. Még nem múlt el, de az orvos szerint csak a gyógyszer egyik mellékhatása. Majd elmúlik. Adok neki még egy hónapot.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem csak barna folyás volt, hanem rendes vérzés... Az 1. 3 hónapban "normális", hogy még nem szokja meg a szervezeted a gyógyszert. Ha a 3. levél után is gond van, akkor érdemes nőgyógyászhoz fordulni.
20L
5/6 anonim válasza:
Szerintem le van írva a tájékoztatóba és jobb esetben az orvos is elmondta...
Amúgy teljesen normális, ha harmadik levélnél is így van, akkor mondd a dokinak.
6/6 anonim válasza:
Első levélnél normális, ha a másodiknál is előfordul irány vissza dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!