Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedése közben barnás folyás?
2. napon áttöréses vérzés? Na ne már!
1. Ha gyógyszerszünetben vagy a 2. napon, akkor ez már a menzesz eleje. Van ilyen, hiába jött eddig az 5. napon.
2. Ha a tablettás 2. napon vagy:
Az 5. napon megjön, ehhez képest a 2. gyógyszeres nap a vérzés 5. napja, normális a barnázás.
Ha egyéb panaszod lesz, rendellenes vérzés tabiszedős napokon, akkor doki. Ez, amit leírtál, normális.
11:46 köszönöm a normális választ, így már nem aggódok.
Az elözö válaszoló kicsit megilyesztett..egy alacsony hormontartalmú gyógyszer is véd a sznetben tudtommal.Klönben már elég sokan teherbe setek volna.
Az alacsony hormontartalmú tabi is véd. Viszont az előfordulhat, hogy elsőre nem megfelelő tabit kapsz, főleg, ha nem volt hormonvizsgálat, mielőtt felírták. (Legtöbb doki ránézésre ír tabit, vagy a "kedvencét" írja fel.) Ennek viszont vannak tünetei: legtöbbször rendellenes vérzés hónap közben vagy folyamatosan, nagyon erős vérzés vagy éppen a megvonásos vérzés teljes elmaradása, hízás... stb. De terhes nem leszel "mellékhatásként", az biztos.
Sajnos, ezen az oldalon sok olyan dolog elhangzik, aminek a fele sem igaz, ráadásul halra ijesztik egymást az emberek. Amikor meg valóban gáz van és orvos kellene, akkor jön a válasz: "biztos nincs semmi baj, majd elmúlik, ne aggódj..."
Lényeg, hogy ha "csak" annyi problémád van, az nem ad okot aggodalomra. Ha bármi mást tapasztalsz, akkor viszont vissza kell menni a dokihoz, semmit nem fog csinálni, ír egy másik tabit, ennyi.
Előző voltam, egyébként 33 N, én is évek óta szedek tabit. Terhesség-ügyben elég parázós voltam, míg nem volt férjem, jól utánanéztem a tabiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!