Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedése mellett lehet barnás folyás?!
Már 9 hónapja tablettázok, de múlthét pénteken elfelejtettem bevenni egy szemet, amit szombaton pótoltam. Most péntek reggel óta kevés mennyiségű, nagyon világos barna folyásom van. A kettőnek köze van egymáshoz? Van még valami...szerdán a nagymamám elhunyt. A lelki trauma bezavarhat?:S
Légyszíves segítsetek! Eléggé kétségbe vagyok esve!:(
Nem kell aggódnod, valószínűleg csak az elfelejtett tabletta miatt van, de persze közre játszhat a lelki megrázkódtatás is. De barnás folyás akár egy fertőzéstől is lehet, amit összeszedhettél egy nyilvános wc-n is, vagy nem mostál elég jól kezet. Részvétem a nagyid miatt, megértelek, mi pénteken temettük a nagyim:(
21/L
Köszönöm mindenkinek, aki normális választ írt. És köszönöm a részvétnyilvánításokat is:(
Utolsó... Őszinte részvétem! Sajnálom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!