Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Kérd meg vmelyik szülőtöket (kettőtöknek van 4 is valamelyik csak belemegy..) hogy vegyen már nektek.
Kevésbé viki 13-14évesen (kb annyi lehetsz már neharagudj) óvszert venni/vetetni, mint abortuszra menni, esetleg 14-15évesen gyereket szülni..
16?okééééés....
Óvszert venni nem tré és szégyenletes dolog.Azért gyártják,hogy megvedd.
Szerinted melyik ciki? Elmenni most venni óvszert, vagy majd abortuszra utazni a kórházba?!
Szoktál te mérlegelni??
Ha simán csinálod, SIMÁN terhes lehetsz, de az is lehet, hogy már az vagy?!
Figyelj csak, még kérni se kell... be mész az XY nevű drogériába, oda mész a polchoz leemeled, kosárba be, pénztárnál kifizeted, aztán elrakod ennyi...
A pénztáros naponta szolgál ki embereket, akik óvszer vesznek, szerinted mennyire érdekli ez őt???
Egyébként lány vagyok, és hol én veszem az óvszert, hol a pasim.
Nem nagy ügy...
Jajjmár...
Bemész dm-be, tescoba, akárhová, jóformán bárhol árulnak óvszert, csak más árkategóriában (szerintem dm-ben olcsóbb szokott lenni)de válassz olyan helyet, ahol nem rohangálnak ismerőseid, ha ennyire cikinek tartod (bár szerintem semmi nincs benne, mi osztálytársakkal azt tárgyaltuk melyik miért jobb és senki se tartotta cikinek).
Az eladók meg általában annyira közömbös arccal kezelnek téged óvszervásárlás közben, mintha egy csomag rágót vennél. Neki tökmindegy mit veszel, vevő vagy, és kötelessége kiszolgálni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!