Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen óvszert használsz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen óvszert használsz? (márka, fajta egyéb)

Figyelt kérdés
mien különbözöket próbáltál már, mik a tapasztalataid?
2011. márc. 18. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:

A fene, nemsokára nem marad itt egy válasz se. :)

Pedig éppen most akartam kifejteni, hogy a Lidl szatyor a legjobb, nem is zörög annyira, bár drágább..

2011. márc. 18. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Elég sok fajtát próbáltam már. A durex ultra thin nagyon jó. Az utóbbi 2 évben főleg ezt használtuk a barátnőmmel. Nemrég kipróbáltuk a durex fetherlate ultima fajtát is. Szerintem az a legjobb. Sokkal vékonyabb az előzőnél is, pedig az is ultra vékony. A f. ultimát ajánlom mindenkinek. Szex közben tényleg vannak olyan pillanatok amikor úgy érzem, hogy nincs rajtam semmi.

Egyébként miért kérdezed?

2011. márc. 18. 16:13
 3/8 A kérdező kommentje:

hát csak azért hogy én és mások is tudják hogy mi a jobb..

Ez a durexes óvszer kb hány ft?

2011. márc. 18. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:

600 körül van!

És egyetértek!

A Durex F ultima és a (tényleg jo)Lifstyles Skyn ezen éltünk 5 honapig :D aztán nem birtuk és hál isten fél éve bogyozik a Kedves :)

A Skyn 750 Ft 3 db .12db 2000Ft

2011. márc. 18. 16:22
 5/8 anonim válasza:
Tényleg nagyon jó a Durex, mi is sokszor használtuk, de a Rako-t is ajánlom. Az is elég korrekt, és megbízható.
2011. márc. 18. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi annak idején eleinte durexet használtunk, de a 3 elég kevésnek bizonyult és drága is. Átálltunk a 12 darabos Lidl óvszerre, tök ugyanolyan, sose szakadt el, sose lettem terhes. Most már gyógyszert szedek, szóval nem kell egyik se.

Biztos van minőségben különbség, de a Lidl óvszer nálunk fél év alatt egyszer sem csődölt be és 12 nagyjából annyi mint durexből 3, nagyon nem mindegy :D

2011. márc. 18. 20:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Lidl óvszert is csinál?

:D

2011. márc. 18. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát hogy a viharba ne csinálna, 12 darabos kiszerelés :D De most tényleg. Csinál és megfizethető és jó.
2011. márc. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!