Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abba hagytam a fogamzasgatlo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abba hagytam a fogamzasgatlo szedeset. Regebb mielott nem szedtem tabit 25 napra jott meg, amiota tabit szedek 28 napra. Most akkor 25napra varjam vagy 28ra?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább 25-re, nehogy meglepetés érjen.
2011. márc. 14. 14:42
 2/4 anonim válasza:

A tableta iranyitota a ciklusodat es az mindig 28 napra vannak 'bealitva'- de az nem volt termeszetes ciklus. A termeszetes ciklus 23-35 nap kozot is normalis es a termeszet ugy fogja bealitani ahogy 'neki' jo, es hid el ez igy van jol :-))

Nekem is egyszer 25 majd 28napjara ra jon meg, es tudom hogy az normali dolog. Minden no mas es minden ciklus is, meg honaprol honapra is. ciklusfigyelo szamitogepek is vannak mit a cyclotest, azzal konyeden es termeszetes modon meg tudod figyelni a ciklusodat.

2011. márc. 14. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
A legelső bármikor megjöhet. Pl. egyik barátnőmnek a tabiszedés előtt rendes 28 napos ciklusai voltak, de amikor abbahagyta a gyógyszert az első 3 hónapra rá jött meg neki. Utána visszaállt neki a "normálisra", de kell egy kis idő, amíg rendeződik minden. Lehet, hogy megjön neked 25 napra, lehet, hogy 28-ra, de az is lehet, hogy gyógyszer nélkül meg sem jön. Szerintem legyél felkészülve a 25. nap után, aztán majd meglátod, neked hogy reagál a szervezeted :)
2011. márc. 14. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Bármikorra... Nekem először 60 nap után jött meg.
2011. márc. 14. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!