Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszert használtunk, úgy is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszert használtunk, úgy is terhes lehetek?

Figyelt kérdés
már 1,5 hete késik,viszont a hasam fájogat,meg a derekam is mint amikor meg kéne jönnie
2009. febr. 19. 13:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem
2009. febr. 19. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ha nem szakadt ki a gumi akkor nem
2009. febr. 19. 13:49
 3/10 A kérdező kommentje:
szakadás nem volt ha csak nem selejt volt eleve
2009. febr. 19. 13:52
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,reménykedem hogy nem lettem most terhes,de ilyen sokat még nem késett
2009. febr. 19. 13:53
 5/10 anonim válasza:
Ha a párod ellenőrizte a szex után a gumit és nem volt kiszakadva (mert mindig ellenőrizni kell!), akkor nem valószínű, hogy terhes vagy, viszont ha már 1 és fél hete késik, lassan ideje lesz elmenni nőgyógyászhoz, mert lehet valami más bajod van. Kellemetlen dolog, de ha nem mész el, talán súlyos következményei is lehetnek. Látogasdd meg az orvosod, mert így csak találgatózol és idegeskedsz!
2009. febr. 19. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csinálhatsz tesztet is akár, hogy kiderüljön terhes vagy-e.

Egyébként ha nem szakadt, csúszott le a gumi és már az 1. behatolás előtt került fel (magyarán még csak előváladék sem került beléd, mivel végig gumiban volt), akkor nem lehetsz terhes.

Az említett tüneteid viszont lehetnek PMS tünetek. Egyébként csomó dolog miatt késhet.

2009. febr. 19. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden rendben van az óvszerrel, nem lehetsz terhes. De akár a kezére/kezedre is kerülhetett sperma. De az is lehet, hogy csak elkaptad az influenzát és betegség miatt késhet a mensi. Menj el orvoshoz.
2009. febr. 19. 14:04
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ,remélem nincs semmi gond
2009. febr. 19. 16:36
 9/10 anonim ***** válasza:
ha az óvszer nem szakadt el akkor nem lehetsz terhes,velem ez most megtörtént 2hónapos terhes vagyok...pedig óvszerrel csináltuk...én nemtudtam róla hogy az óvszer el e szakadt vagy sem...de ez már titok maradt...menny el fordulj orvoshoz ha nemjön meg...ő biztosat tud számodra mondani.ha pedig ezentúl az óvszert nemtartod biztonságosnak írass fel fogamzásgátlót
2009. febr. 19. 17:19
 10/10 A kérdező kommentje:
sajna gyógyszert nem szedhetek,trombózis miatt,letiltott róla a doki,a férjem azt mondta nem volt semmi gond a gumival,már arra is gondoltam hogy,8 hónapja szültem,és eddig mindig 2hetente jött meg,csak már januárban nem,lehet hogy most állok vissza rendesen?de jövő hétig várok,aztán doki,most is hasogat a derekam,meg a hasam is,és semmi
2009. febr. 19. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!